• Wnioski z rekomendacji Autor: ~waldek [79.191.48.*]
    Jednak z tekstu wynika że z dywidendą może być różnie???
    w zależności od poczynionych inwestycji obecnie i w przyszłosci
    i to jest niepokojące ciekawe do ilu i jak długo będą go ściągać,
    myślę że realne jest 5,50 w perspektywie kilku dni
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~Oooooo [94.254.131.*]
    Radzę wszystkim wywalać tego gniota bo inaczej stracie dużo więcej.
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~xxx [83.9.191.*]
    masz to wywalaj,pytanie- czy masz?
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~Leszcz [66.102.9.*]
    Ja obstawiam że w przyszłym tygodniu będzie info od spółki o dywidendzie. A rekomendacją za bardzo się nie zmartwiłem. Jestem na loga i pod dywidendy. Najwyżej dobiorę. Lepsze to niż lokata w banku.
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~q22 [213.17.156.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DM-PKO-BP-obnizyl-rekomendacje-dla-Echo-Investment-z-trzymaj-do-sprzedaj-7500238.html 

Krótkoterminowo mamy wykupienie i korekta po takim wzroście jest czymś normalnym. W dłuższym terminie patrząc fundamentalnie wskaźniki wyglądają całkiem ok, a wy co myślicie?
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~xxx [83.9.191.*]
    ciekawie jak dzisiaj zakończymy
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: yorgus25 [91.195.57.*]
    5,95 PLN
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Wróżenie z fusów(kawy, herbaty):((
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~theczarek [212.160.172.*]
    Ja jestem za tym, żeby spadło do 4 PLN, dobiorę za wszystkie środki :)

a tak poważnie - no kurczę ludzie, kanał plus minus 5-10% jest na Eco naturalny, po ostatnich wzrostscvh (przypomnę - z 5,50 na 6,15 chyba to daje ponad 10%) korekta i to nawet tygodniowa w granicach 5-6% jest NATURALNA.
    Kto tu siedzi to i siedzieć będzie, kto wysiądzie musi się liczyć z tym, że jednego dnia kurs mu odjedzie tak daleko, że nie będzie co zbierać - co mnie tez niedawno spotkało. I co? i OK, czekam sobie grzecznie na korektę która trwa, ustawiam się na 5,80 tym samym przyjmując spore ryzyko, bo prawdopodobnie nic nie będzie z moich zakupów ale kto bogatemu zabroni nie zarabiać ;-)
  • Re: Wnioski z rekomendacji Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 15:30 ~theczarek napisał(a):
    > Ja jestem za tym, żeby spadło do 4 PLN, dobiorę za wszystkie środki :)
    >
    > a tak poważnie - no kurczę ludzie, kanał plus minus 5-10% jest na Eco naturalny, po ostatnich wzrostscvh (przypomnę - z 5,50 na 6,15 chyba to daje ponad 10%) korekta i to nawet tygodniowa w granicach 5-6% jest NATURALNA.
    > Kto tu siedzi to i siedzieć będzie, kto wysiądzie musi się liczyć z tym, że jednego dnia kurs mu odjedzie tak daleko, że nie będzie co zbierać - co mnie tez niedawno spotkało. I co? i OK, czekam sobie grzecznie na korektę która trwa, ustawiam się na 5,80 tym samym przyjmując spore ryzyko, bo prawdopodobnie nic nie będzie z moich zakupów ale kto bogatemu zabroni nie zarabiać ;-)

Dobre ... i dowcipne
[x]
ECHO -1,81% 5,42 2026-02-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.