na wzor Hawe powstanie wrescie czy nie,jakos inni nie chca sie przylaczyc czy moze ujawnic,przeciez te akcje u kogos sa i mozna byloby zrobic z tego jakis pozytek...
ja już drugi raz próbuje się włączyć. moje prawie 100K czeka :) porozumienia nie będzie, bo większość obligacji ma PinoKKio, on już swoje wziął, może poświęcić kasę z obligacji, ale na pewno nie pójdzie na układ. TYLKO SĄD nas ratuje i dobry prokurator.
Zgłaszajcie do Prokuratury Rejonowej Kraków . Adres podałem kilka razy na tym forum . Nie bójcie się ,będziecie tylko jednym z wielu zgłaszających przestępstwo .Im więcej zgłoszeń , tym szybciej kraty
Kraty to jest sprawa drugorzędna, najważniejsze to żeby jak najwięcej kasy odzyskać. A sąd rozpatrujący sprawę KERDOS S.A mieści się w W-wie , czytaj komunikaty Dayli jest spółką zależną.
ZAlozylem grupe prywatna. Zaproszenie tylko dla akcjonariuszy mniejszosciowych.
oszukanikerdos@gmail.com - Na ten adres prosze wysylajcie printscreena z iloscia posiadanych akcji [dane wrazliwe zaslonic] A bede dodawal do grupy. I podliczal w osobnym temacie ilu nas jest i ile akcji razem posiadamy.