piszcie pisma do zarządu spółki, że się nie zgadzacie z ceną wykupu; że jest bezczelnie zaniżona. O cenie z IPO i spadu w ciągu 2 lat też możecie wspomnieć(celowa zagrywka)
My niestety mało możemy ,to Fundy zdecydują co dalej. JA osobiście NIE mam najmniejszego zamiaru oddawać po tej śmiesznej /NIJAKIEJ cenie. Bezczelny-mały złodziej ,który od 10-lat nas okrada a teraz chce wydymać na maxa !!!. Nie dajcie się wy....jać . Złodzieju gdzie dywidenda za 10-lat ???
Zrozumcie, teraz jest dobry czas na takich cwaniaków co manipulją kursem akcji. PiS jakiś czas temu powiedział,że ukróci takie zagrania na GPW, zrobi porządek z wezwaniami. To jest ten czas. Nowa władza z pewnością będzie chciała się wykazać, że robi porządek. Piszcie pisma do zarządu spółki, KNF, zainteresujcie problemem lokalnych posłów, media. Niech złodzieje poczują smród.
I jeszcze jedna ważna rzecz. TFI PZU ma 9,6%. Jeśli nie odpowie na wezwanie to JW albo podwyższy cene wezwania, albo sobie odpuści. A w PZU jakby nie było zarząd z PiS. Dlatego należy zainteresować tym problemem przez posłów rząd. Niech prześwietli dobrze cwaniaków.
Właśnie tak złodziej robi ,z samej dywidendy którą zatrzymał dla siebie wykupi te akcje. Nie chce mi się dokładnie liczyć ,ale przez 10-lat uzbierało się kasy i to sporo. Sprzedać po 71 i odkupić po 4,70 po " cenie godziwej " mało mnie szlak nie trafi jak to wszystko czytam. Ktoś się powinien tym .......... zająć.