• Zamisat marudzić Autor: ~Gawędziarz [83.24.217.*]
    piszcie pisma do zarządu spółki, że się nie zgadzacie z ceną wykupu; że jest bezczelnie zaniżona. O cenie z IPO i spadu w ciągu 2 lat też możecie wspomnieć(celowa zagrywka)
  • Re: Zamisat marudzić Autor: ~123 [89.74.139.*]
    Zamiast dawać dobre rady może sam sobie napisz do zarządu. Równie dobrze możesz pisać na Berdyczów.
  • Re: Zamisat marudzić Autor: ~kangoorrz [188.146.90.*]
    nie odpowiadać na wezwanie i tyle
  • Re: Zamisat marudzić Autor: ~jack [77.254.248.*]
    My niestety mało możemy ,to Fundy zdecydują co dalej. JA osobiście NIE mam najmniejszego zamiaru oddawać po tej śmiesznej /NIJAKIEJ cenie. Bezczelny-mały złodziej ,który od 10-lat nas okrada a teraz chce wydymać na maxa !!!. Nie dajcie się wy....jać . Złodzieju gdzie dywidenda za 10-lat ???
  • Re: Zamisat marudzić Autor: ~Gawędziarz [83.31.33.*]
    Zrozumcie, teraz jest dobry czas na takich cwaniaków co manipulją kursem akcji. PiS jakiś czas temu powiedział,że ukróci takie zagrania na GPW, zrobi porządek z wezwaniami. To jest ten czas. Nowa władza z pewnością będzie chciała się wykazać, że robi porządek. Piszcie pisma do zarządu spółki, KNF, zainteresujcie problemem lokalnych posłów, media. Niech złodzieje poczują smród.
  • Re: Zamisat marudzić Autor: ~Gawędziarz [83.31.33.*]
    I jeszcze jedna ważna rzecz. TFI PZU ma 9,6%. Jeśli nie odpowie na wezwanie to JW albo podwyższy cene wezwania, albo sobie odpuści. A w PZU jakby nie było zarząd z PiS. Dlatego należy zainteresować tym problemem przez posłów rząd. Niech prześwietli dobrze cwaniaków.
  • B.DOBRZE piszesz ! Autor: ~jack [77.254.244.*]
    Właśnie tak złodziej robi ,z samej dywidendy którą zatrzymał dla siebie wykupi te akcje. Nie chce mi się dokładnie liczyć ,ale przez 10-lat uzbierało się kasy i to sporo. Sprzedać po 71 i odkupić po 4,70 po " cenie godziwej " mało mnie szlak nie trafi jak to wszystko czytam. Ktoś się powinien tym .......... zająć.
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.