Zohan to jak kupiłeś te 10 kilo to masz jakiś powód, wiedzę, tak dla 10% nie zaryzykowałbyś chyba 10 tyś (albo jesteś dt, ale tutaj słabo z płynnością). Podziel się z nami wiedzą lub swoimi przemyśleniami co płyniemy na tej samej łajbie(każdy z nas wie jak to wystartowało 1,5 roku temu, więc może coś więcej:)).
pamiętam tamte napięcie przed raportem, kupowałem coś po 3,4 z myślą o większej inwestycji atu raport i zjazd 20, następnego dnia 10 i tak poleciało ze człowiek się kisi tyle czasu, ale spółka mam nadzieję ze wyjdzie z dołka co na tamtym terenie lubelskim jest chyba jednym z większych deweloperów, szkoda tylko czasu oczywiście kasa w 2 kolejności - marzyciele inwestycyjni:)
Tak tak ....
Tak czy inaczej Dz bo pozbyłem sie na obecna chwile balastu ze strata 550 zł :(
Które notabene odrobiłem w większej czesci na mrb .
Ps tez go mam od duuuuuzo wcześniej
Nie wiem dlaczego chcesz mnie sprowokować , toc krzywdy Ci nie zrobiłem wziąłeś towar ( jeśli to Ty ) i juz .
Ja wyszedłem noe dość ze noe straciłem kolejnych 1500 to jeszcze odrobiłem czesc , za to masz focha ?
Do mię ?
To może być ból. Mirbud chwilowo może złapać zadyszkę. Dynamika wzrostów spada. Zamieniłem na Ronsona.
A Interbud może jeszcze coś pokazać, mam dziwne przeczucie ze to jeszcze nie koniec wzrostów. Wziałem trochę badziewia, kto wie może 50% do 70% jeszcze urosnąć.
Nie wchodzcie w to, przeciez widac po sposobie sypania ze to bankrut. Wywalaja przy kazdej okazji co im zostalo. Zadnych pozytywnych info ze spolki nie ma, w aktualnosciach na stronie ostatni wpis z 2015. Co wy chcecie kupowac - widmo?