jedziemy do gory ? po takim raporcie chyba nikt nie ma watpliwosci, obroty rosna nam skokowo wiec skoro teraz juz wykrecili 21mln to za pare lat bedziemy smigac 100mln a zysk bedzie nie 2 banki a 10 mln.
zaraz wrocI LAMUSIARSTWO i Janusze z Biedry z rannej zmiany wiec tez chcieliby cos kupic albo beda dalej obserwowac jak jedziemy do gory, tylko czekam az CZYSCICIEL zmiecie 25gr bo mam chrapke na 26gr i wio do 30gr, konsoliduja kursik przy 25gr ale powinno byc duzo wyzej.
to fakt ze 25gr stalo sie naszym BASTIONEM do zdobycia ale wczesniej czy pozniej ten ktos sie WYSTRZELA, LAMUSOW co chcieliby kupic sa setki tylko im cena nie pasuje ale nizej im nikt nie sprzeda wiec jezeli chca wejsc to na maxie po 25gr. mysle ze maxymalnie zostalo tam jeszcze z 50 tys sztuk po 25gr czyli za max 12500zl wartosciowo - na GPW to ch.... nie pieniadze no ale tutaj dla LAMUSOW co postawnowili wejsc po 25gr to WYZWANIE. Jezeli uda mi sie wrocic przed FIXem i bedzie 26gr gole to biore to do gory a jak nie to jutro - no chyba ze czysciciel sie za mnie SPISZE i rozdziewiczy 26gr. Czysciciel wchodzisz w to ja poczyszcze rynek innym razem a ty zamknij to WYSOKO, WYSOKO,WYSOKO, DROGO, DROGO, DROGO.
Byc moze ze ten LAMUS co teraz wystawil 30tys sztuk to wlasnie reszta tych akcji. Z mila checia wzialbym troche ale po 26gr zeby lamusiarnia wiedziala gdzie jest SZEREG.