przed upadłością fotę broni ING bo jej wierzytelności przekraczają ponad 50% więc strachu nie ma tylko trzeba znac prawo. Reszta wierzycieli nic nie zrobi bo są w mniejszości.
Niestety na całej gpw pełno takich kombinatorów którzy dysponuja na tyle sporym kapitałem żeby chwilowo namiieszać na emocjach , wykorzystując pewne pozytywne przesłanki które niewątpliwie i na tej spółce są . tego króla giełdy obserwuje od jakiegos czasu na róznych spółkach , i jego ip.
już pisałem wcześniej,że ktoś tu wypuszcza dziwne stwory co jakiś czas. ktos tu pisał ,ze każdy może na forum pisać,zgadzam się ale trzeba umieć odróżniać od piszących i wypuszczanych w drugim przypadku jak chce się odróżnić to musi byc myślenie prawidłowe
... Marcel trzeba dokładnie śledzić rozwój sytuacji na wielu płaszczyznach a dopiero wyciągać wnioski ... przecież gołym okiem widać że od wielu miesięcy fota przejawia coraz lepsza wizję porównanie z monnari jest jak najbardziej trafione trzeba wszystkie składowe jakie się pojawiają ostatnio spokojnie bez emocji przeanalizować i wyjdzie całkiem pozytywny obraz ...na początek info z bh potem walne a dziś to tradycyjnie jak po dużych wzrostach bywa panika i emocje...samo życie jest potrzebna spokojna analiza a układanka właściwie to już ,sama się układa/ulozyla...
Daruj sobie, siedzisz tu od rana do wieczora i bezinteesownie wszystkich ostrzegasz sam trzymajac akcje? hehe Oczywiscie twierdzisz ze wywalasz.. jasne.. żenua Tu sa dorosli ludzie i ktorzy lubia ryzyko wiec nie pajacuj juz.
Dotarłem do informacji, fota obstawiana jest na wzrosty do 24.03. kiedy są 3 wiedzmy. temu ten palant chce kupić po niskiej cenie jak najwięcej. zapłać bo poniesiesz klęskę.
A za co, na przykład ja, miałbym "zapłacić"? :) Nie mam akcji tej spółki i miał nie będę, ale bawią mnie te majaki bez ładu, składu i sensu, które tu wypisujesz :)
P.S. Ty naprawdę uważasz, że jakikolwiek rozsądny człowiek sugeruje się jakimiś bredniami wypisywanymi po anonimowym forum przy zakupie akcji? :)
Nikt tu nikogo nie ubrał,to był chwyt aby Ci co mają akcje nie wiedzieli kiedy sprzedać w razie mocnego wybicia. Na 6 takich zrywów do góry jeden będzie prawidłowy a 5 mylących. Ten prawidłowy będzie potwornym wzrostem mało kto się załapie. Moja rada jak sprzedawać,to przy kursie powyżej 4zł. Mało jest akcji w obiegu i dlatego ktoś robi zrywy dla zmyłki.
Zapłać bo inaczej poniesiesz jeszcze większą klęskę