Dnia 2017-02-14 o godz. 17:26 ~RA napisał(a): > Super ..dokupię :)
Nie ciesz się tak, to są ostatnie konwulsje kursu na akcjach Almy. Ktoś rozpaczliwie wychodzi z akcji. Jeśli zostało jemu już niedużo akcji do upłynnienia, puści poniżej zeta.
ten co ma dużo tego śmiecia musiał dzis podbic cenę bo inaczej by miał spory problem z tym towarem a tak z połowe sprzedał Do końca tygodnia powinno przebić złotówkę a potem juz tylko dół do groszy
Dnia 2017-02-14 o godz. 17:44 ~Pier napisał(a): > ten co ma dużo tego śmiecia musiał dzis podbic cenę bo inaczej by miał spory problem z tym towarem a tak z połowe sprzedał Do końca tygodnia powinno przebić złotówkę a potem juz tylko dół do groszy
Dokładnie tak jak piszesz. Dzisiaj głupie chłopy zarobiły parę groszy na tej podbitce i zachłystują się swoim szczęściem. Wcześniej czy później i tak dostaną po tyłku. Sami będą tratować się uciekając z trefnego papierka.
Wisi mi to, czy inni zarabiają. Spójrz na dzisiejsze otwarcie i pomyśl ilu durnych chłopów straciło kasę :) Jutro może być podobnie. A ty załóż śliniaczek,bo oplujesz się ze szczęścia :) do jutra :)
Wiem, wiem postanowienie sądu nie jest jeszcze prawomocne. Widzę, co dzieje się ze sklepami Almy w Warszawie. Wszystkie pozamykane :( i nikt ich nie ratuje ?? w "stolycy" - gdzie klient jest majętny i łasy na frykasy :) ppprykk..ups ;))
Teraz patrzę :) Ty chyba też z Warszawy nadajesz :) tylko nie wiem, czy byłeś klientem Almy i wiesz co dzieje się z ich sklepami, czy jesteś klientem Biedronki :) pozdro
wtedy w Banku,gdy chciałaś mi przy.... ,kiedyś?gdzieś poznałem pewną warszawiankę, pisała z Saskiej Kępy ,pod równie íntrygującym nickiem z dopiskiem wawa,patrz niżej ...:)