popieram puszczenie na żywioł.... to było by nawet uczciwe .... z całym szacunkiem ale karty były wyłożone na stół od dawna ... nauka w tym kraju jest bezpłatna tylko chyba w zakresie szkoły podstawowej.... potem kosztuje ....tutaj wszyscy muszą mieć co najmniej 18 lat ....
Nie do końca. Pierwszy raz nie zgodzę się z Tobą. To nie jest normalne, że 09.02 pojawia się info o zwiększeniu zaangażowania, a 13.02 o przygotowaniach do ogłoszenia upadłości. Gość wykłada 5,5 mln zł, a po pięciu dniach upadlośc? Nie, to nie jest normalne. jeszcze nie widziałem spółki gdzie dzień wcześniej było +35% ze 100 tys popytu na fiksie, a następnego dnia info. Sorry, ale to nie jest normalne i karty nie były do końca jasne.
Ależ oczywiście że było wszystko jasne... To że gość wyłożył 5.5 miliona to nic nie znaczy... wiadomo było że może wyodrębnić zdrową część przedsiębiorstwa, reszta do likwidacji razem z Wami... czytanie nie boli
Lepsza strata 50% niż 100%. Przy upadłości likwidacyjnej nie wiem czy w historii zdarzyło się tak, że akcjonariusze dostali chociaż 1 grosz. Zawsze zostawali z zerem.
Swoją drogą to niezły rollercoster im wczoraj zrobili. Za dnia plus 30%, żeby po sesji dać taki komunikat :) To było ubieranie leszczy pełną krasą :)
ja miałem w piątek od rana oczy jak te 10 PLN które "prognozowali" .... :-)
naprawdę uważam, że nie powinno być równoważenia, 2/3 tutaj nawet nie kojarzy jaką to spółkę kupili.... po prostu jakąś na chybił trafił z arkusza która była na zielono .... :-(
Żarnecki siedzi cicho, a szkoda mógłby dużo wyjaśnić, bo w sumie teraz ta gra to tylko do jednego aktora. Jak spółka jednak złoży zażalenie to znowu 50 % do góry. Tu jeszcze będzie się dużo działo.
będzie, może .... ale cokolwiek można robić dopiero jak zobaczymy choćby szalowanie fundamentów .... na razie tylko koparki postawili i teren ogrodzili taśmą ....