• co robić? co robić? Autor: ~nieJAGUARaRYŚ [77.79.213.*]
    ludzie pomocy! dzisiaj brałem po 2złote 10tyś akcji i miałem w sumie wywalić na fixie ale czekałem na te 2,70zł. Chciwy znaczy gupi!!! a tu taki zonk ku*wa! ja sie pytam jak to 2 dni rośnie po 30%, a tu nagle takie info....I co wywalać jutro PKC ze stratą? czy trzymać i na dolnych usredniać? Takie bagno że nie wiem co zrobić łatwo wywalić ale co potem..... co myślicie. Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~aflo [89.230.203.*]
    Sprzedaj jutro na otwarciu po 1,40 potem około 10-tej odkup po 1,85 i poczekaj kilka dni na 0,50zł.
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~Awaw [31.128.21.*]
    Sprzedaj na starcie, masz zysk 25% teraz. Jak spadnie o tyle na poczatku jestes na zero, czyli nie jest źle. Pozniej moze byc gorzej z kursem, bedzie panika, ale decyzja nalezy do ciebie, i moge sie tez mylic.
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~gosia [212.96.247.*]
    Dnia 2017-02-13 o godz. 22:38 ~nieJAGUARaRYŚ napisał(a):
    > ludzie pomocy! dzisiaj brałem po 2złote 10tyś akcji i miałem w sumie wywalić na fixie ale czekałem na te 2,70zł. Chciwy znaczy gupi!!! a tu taki zonk ku*wa! ja sie pytam jak to 2 dni rośnie po 30%, a tu nagle takie info....I co wywalać jutro PKC ze stratą? czy trzymać i na dolnych usredniać? Takie bagno że nie wiem co zrobić łatwo wywalić ale co potem..... co myślicie. Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam

Nie raz to przerabiałam "złe"info po sesji , nic gorszego , ale u Ciebie nie jest źle masz spory zysk .Ja w takich przypadkach mam taka taktykę , rano przygotowane zlecenie czeka na cenę , jeśli ma sie otworzyć bardzo nisko czekam i sprzedaje na podbitce o kilka procent , jak otwiera się średnio wywalam zaraz na otwarciu . Według mnie tu nie będzie pozytywnego zakończenia ja interpretuje ten komunikat bardzo negatywnie . Pytasz co potem ? jest kilkaset spółek znajdziesz coś dla siebie
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~_Z [80.54.72.*]
    No chyba sami naganiacze sie zebrali do doradzania . A moze i cala konwersacja sfingowana , lacznie z pytajacym ?
    Chyba zartujecie . A kto ma tak sypac akcjami ? To w piatek po wysokiej , swiecowej podbitce nie zjechalo do 0 lub nizej a teraz ma byc tak zle . Ja pytam , a co sie tak bardzo zmienilo do piatku ? Co w piatek nie wiedzielismy o tych naprzemiennych infach o likwidacji ? Ja uwazam , ze zamkniecie znowu jutro na plusie i jezeli spadnie to tylko dokupie . Dobranoc !
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~maxymuss [185.137.18.*]
    tak pocieszajcie tyle wam zostało, że tylu baranów jeleni jeszcze złapali w pułapkę
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~rg [31.182.99.*]
    Dokładnie nic dodać nic ująć . Pisałem w innym wątku że tu spekuła podbija ale mnie rugali. Musieli wiedzieć w piątek co jest cięte dlatego tak podbili przez te dwa dni. Wiedziałem że jest jakaś lipa jak puścili na fixie bo jak by było dobrze to by się otworzyło jutro na 3pln a tak musieli pouciekać a pazerni rzucili się jak za komuny na papier toaletowy. Nie prognozuje jutrzejszego otwarcia ale luka powinna być zamknięta bo wybicie było najprawdopodobniej fałszywe.
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~Kazik [91.237.60.*]
    To jest gra pod inwestora , info już było
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~ish [178.43.130.*]
    Możliwe że również stracisz wszystko...nie jest bowiem wykluczone że GPW zawiesi obrót akcjami tymi śmiesznymi, by zabezpieczyć dobro wierzycieli..
  • Re: co robić? co robić? Autor: verasco [188.146.26.*]
    masz szansę na sprzedaż tylko jakieś 10 minut po otwarciu, później będzie leciało do dołu na TKO, kurs otwarcia? coś ok. 1,1 zł.
    ze stratą musisz się liczyć i nawet powinieneś kupując almę
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~tko [87.205.198.*]
    14 groszy jest nie 1,4 pln
  • Re: co robić? co robić? Autor: ~wtopiony [217.153.136.*]
    do piątku sie nie otworzy ,ale sznurki są w promocji w hipermarkecie
  • Re: co robić? co robić? Autor: verasco [188.146.26.*]
    idzie powyżej 1 zł. !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~realista [176.221.122.*]
    i jak tam? po ile opchnales?czy jeszcze czekasz?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~KapitanPompka [37.47.8.*]
    opchnoł na targu
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.