• do ... Autor: ~666 [95.155.82.*]
    przepraszam, samego zawieszenia dziś rano nie przewidziałem, myślałem, że wystarczy wolumen....
  • Re: do ... Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    Taaa, takiego obrotu sprawy też nie przewidziałem. Przynajmniej nie dzisiaj, dawałem jeszcze tydzień. Łatwo przyszło, łatwo pójdzie. Dziwi mnie tylko te 5,5 mln Górala, cena za pierwokup, czy jak? To, że przygotowują się do wniosku o upadłość, nie znaczy, że tak zrobią. Teraz mają 2 tygodnie na ew. odwołanie. Ważne jest co na to Góral? Teraz ostry zjazd bez dwóch zdań, ale trochę jeszcze spółka będzie na giełdzie. Musi być wyrok sądu na upadłość, a potem pół roku notowań, więc przy najgorszym wariancie, jakieś 8 miesiecy notowań.
  • Re: do ... Autor: ~SZYMEK [78.8.117.*]
    Dobrze przemyślcie dzisiejsze ruchy na akcjach żebyście nie żałowali swych decyzji,moim zdaniem otworzy sie spadkami jak to po panice,ale w ciągu dnia odrobi i sytuacja się uspokoi.Pozdrawiam i zycze stalowych nerwów....Ja zostaję z akcjami,tak łatwo skóry nie sprzedam.....Pozdrawiam
  • Re: do ... Autor: ~Antynoob [31.2.20.*]
    W zawiasach oczywiscie... bo nie ma rady nadzorczej. Prezesa a nowy nie ma 50,01 tylko jeden procent nizej.... ciekawe dlaczego!!!!!
  • To koniec.Mniejszościowi niestety nie załapią się na nic. Autor: ~koniecOstatniGasiŚw [89.64.47.*]
    My , mali akcjonariusze, jesteśmy na szarym końcu wierzycieli....Najpierw urzędy skarbowe, firmy etc...

link 

• Re: do ... Autor: ~666 [80.48.244.*]
    ICE

po tym co widziałem w piątek obstawiałem dni ...  max 2.4x i dogaszanie,  to wypadało na poniedziałek..., nie przewidziałem, że zawieszą, resztę po wolumenie byłoby widać .... przyglądałem się, tak jak Ci napisałem mam te swoje zasady, inwestuję, czasami gram ale nie sponsoruję .... w niedzielę rozmawialiśmy o klasyce kina, myślałem, że to było w miarę jasne ...

na ile się zatrzyma trudno przewidzieć, w piątek obstawialiśmy 0.50-0.70... tak bywa przy układowych... tutaj może być różnie, jak widzisz dookoła - wiara czyni cuda .... tego już w żaden sposób nie można próbować przewidzieć, trzeba obserwować na bieżąco co będzie...

co do reszty - wielokrotnie rozmawialiśmy, moje zdanie znasz, myślę, że przy kolejnych etapach tutaj jeszcze będzie okazja porozmawiać....

tak, musi być postanowienie i później sześć miesięcy, początek jesieni ....
  • Re: do ... Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    Tu jeszcze nieźle pobuja. Otwarcie maskara, potem może trochę do góry.
    obserwuj spokojnie i ufaj swojemu doświadczeniu, na początku z dużym prawdopodobieństwem będzie panika, potem może być różnie ... ale w mojej ocenie kierunek jest niestety jeden... zobaczymy na bieżąco co przyniesie dzień ....
  • Re: do ... Autor: ~Buldożer [77.253.90.*]
    0,01 wykrakałem. nie będzie żadnego otwarcia dzisiaj. Będzie grillowanie gawiedzi. Giełda zawiesi notowania- pytanie na jak długo.
    na razie TKO widzę na 1,33 ....

nie krakaj dalej... bo ostatnio jakoś zbieżne mamy te krakania .... :-)
    chyba wykrakałeś Barakuda ...
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.