Mało tego brak jakiejkolwiek wiadomości dla akcjonariuszy! Spółka jest w restrukturyzacji robią spis dłużników i wierzycxieli i poza tym nic nie wiadomo. A co z akcjonariuszami ? Może ktoś z pracowników (lub kadry kierowniczej ) napisze. Czy w ogóle firma produkuje coś oprócz kosztów?
Niestety pół roku temu na placu było 6 tirów teraz jest tylko jeden. Tak wiec produkcja chyba się kurczy. Fakt nikt nas nie informuje co się w firmie dzieje. Firma wciąż jest bez kroplówki bo trwa restrukturyzacja. Brak informacji. Wierzyciel chyba nie mogą się dogadać. A zegar bije.
Ja mam umoczoną w Scopaku równowartość półrocznej emerytury. Chociaż chciałbym wiedzieć czy w ogóle jest do odzyskania cokolwiek i kiedy i co oznacza że nie ma obrotu od 30XII? To znaczy że zniknie z parkietu (kiedy) i poniosę 100% stratę?
Nie było ruchu, bo ktoś uporczywie chciał sprzedać poniżej widełek, dzisiaj widocznie zapomniał ustawić sprzedaż i poszło. W sumie, to nie wiem czy to dobrze czy to źle..
To wstyd jak taka spółka upada chyba że to było zamierzone. Może ekologiczne opakowania wyprą wreszcie wszechobecną folię! Liczę na drugą szansę dla spółki i akcjonariuszy!