Ostatnio to jedynie albo takie albo paroma tysiącami akcji ktoś handlował sam ze sobą...
Zastanawiam się czy ostatnie ruchy kadrowe i ten absolutny brak handlu mają coś wspólnego z jakimś rychłym ruchem KANZa ...
Raport jest dobry, dużo lepszy niż wskazywało zachowanie kursu. Gdyby nie "zysk ze zbycia niefinansowych aktywów trwałych" byłby bardzo dobry, bo zysk brutto podszedłby pod te 0.5 mln. Jest ok, ale jak widać to za mało aby kurs się podniósł...
Pozdrawiam
Do tego przenieśli pozwolenie na budowę magazynu na KFG, co oznacza dalsze zacieśnianie kooperacji. Z czasem być może całkowite wchłonięcie HRT przez KFG, co pozwoli na zupełnie inne, zdecydowanie atrakcyjniejsze wyliczenie bazy (C/WK) powstałego w ten sposób podmiotu :)))
Ostatni niewierni oddają resztówki. Ja natomiast czekam na przypływ gotówki z innych inwestycji, żeby jeszcze dobrać na tych poziomach. Mam nadzieję, że zdążę, choć biorąc pod uwagę ten marazm, to na pewno :))))
Misiek napisał : Ja cały czas twierdzę że ponad 90% handlu na HRT w ostatnim czasie to czyjaś zabawa pomiędzy własnymi rachunkami.
.........To Wy akcjonariusze uważacie że giełda to taka piaskownica ?.... - no , no to teraz rozumiem , a ja myślałem że na giełdzie się inwestuje a przerzucanie między swoimi kontami to manipulacja kursem , która trwa od - ho, ho albo jeszcze dłużej , słyszałem też że jak udowodni się manipulacje kursem to można grubo zabulić ( beknać ) , odnoszę też wrażenie że co niektóre komentarze w tonacji jest dobrze , coraz lepiej , będzie lepiej , trochę cierpliwości ( od ok. 7 lat ) - pisza ćwierć etatowcy hrt , słyszałem też , że jak w spółkę wchodzi jakiś zachodni fund to lepiej wyprowadza się monetę plus do tego kreatywna księgowość . Ja postanowiłem przedłużyć członkostwo w SII i zamierzam wystapić z wnioskiem do SII o przeprowadzenie szczegółowej analizy z działalności spółki od kilku lat . Do tego , prawdopodobnie będa potrzebne podpisy , tj kilka podpisów lub kilka oddzielnych wniosków . Uważam , że odzyskanie zainwestowanych pieniędzy w ta spółkę jest mało prawdopodobne , szczególnie dla dinozaurów .....
Mam pytanie ; czy ktoś z szanownych akcjonariuszy ( nie zabawkowiczów ) jest zainteresowany ? - proszę o opinię i własne przemyślenia . Pozdrawiam .