Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -23,78%

Re: Jakie wyniki ? Ja stawiam, że dobre

Misiek napisał :
Ja cały czas twierdzę że ponad 90% handlu na HRT w ostatnim czasie to czyjaś zabawa pomiędzy własnymi rachunkami.

.........To Wy akcjonariusze uważacie że giełda to taka piaskownica ?.... - no , no to teraz rozumiem , a ja myślałem że na giełdzie się inwestuje a przerzucanie między swoimi kontami to manipulacja kursem , która trwa od - ho, ho albo jeszcze dłużej , słyszałem też że jak udowodni się manipulacje kursem to można grubo zabulić ( beknać ) , odnoszę też wrażenie że co niektóre komentarze w tonacji jest dobrze , coraz lepiej , będzie lepiej , trochę cierpliwości ( od ok. 7 lat ) - pisza ćwierć etatowcy hrt , słyszałem też , że jak w spółkę wchodzi jakiś zachodni fund to lepiej wyprowadza się monetę plus do tego kreatywna księgowość . Ja postanowiłem przedłużyć członkostwo w SII i zamierzam wystapić z wnioskiem do SII o przeprowadzenie szczegółowej analizy z działalności spółki od kilku lat . Do tego , prawdopodobnie będa potrzebne podpisy , tj kilka podpisów lub kilka oddzielnych wniosków . Uważam , że odzyskanie zainwestowanych pieniędzy w ta spółkę jest mało prawdopodobne , szczególnie dla dinozaurów .....

Mam pytanie ; czy ktoś z szanownych akcjonariuszy ( nie zabawkowiczów ) jest zainteresowany ? - proszę o opinię i własne przemyślenia .
Pozdrawiam .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HURTIMEX 3,68% 0,28 2025-10-02 16:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.