• nowe INFO Autor: ~Piter [94.254.158.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/26386278,fota-sa-w-upadlosci-ukladowej-6-2017-informacja-w-przedmiocie-pierwszej-licytacji-ruchomosci
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [217.99.37.*]
    Super info licytacja odwołana teraz należy sie spodziewać infa od BH i jedziemy w kosmos
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [217.99.37.*]
    BH otrzymał 1.5 mil.zl od foty , teraz czekamy na info od BH o wykreśleniu egzekucji z KW. Miałem dzisaj przywalić 100 tys. sztuk ale wiedziałem , ze drugi, trzeci i czwarty automatycznie ma włączone wycofanie akcji ze sprzedaży. Od poniedziałku radzę mieć włączone odświeżanie co minuta o info z foty i trzymanie palców na Enter , pójście do kiibla może być już za późno kupienie akcj po niskiej cenie. Jednego dnia beda tu cztery razy widły i wzrost 100%
  • Re: nowe INFO Autor: ~pio [94.254.147.*]
    lubię jak tak piszesz :):) założę pampersa nie będę musiał wychodzić :):):)
  • Re: nowe INFO Autor: ~ABC [94.254.190.*]
    A skąd info, żę BH otrzymał 1,5 mln ?
  • Re: nowe INFO Autor: ~Marcel [176.221.121.*]
    Dnia 2017-02-10 o godz. 18:01 ~xyx napisał(a):
    > BH otrzymał 1.5 mil.zl od foty , teraz czekamy na info od BH o wykreśleniu egzekucji z KW. Miałem dzisaj przywalić 100 tys. sztuk ale wiedziałem , ze drugi, trzeci i czwarty automatycznie ma włączone wycofanie akcji ze sprzedaży. Od poniedziałku radzę mieć włączone odświeżanie co minuta o info z foty i trzymanie palców na Enter , pójście do kiibla może być już za późno kupienie akcj po niskiej cenie. Jednego dnia beda tu cztery razy widły i wzrost 100%

xyx,
    Bez problemu można było akcje kupić... więc nie czaruj . Zawsze możesz skupować mniejszymi pakietami... Jeżeli masz taką wiedzę to po co to wszystko opisujesz ? W jakim celu? Kupować i się nie chwalić a tak to jest odbierane jak naganianie na akcje foty.
    Z drugiej strony fajnie jakby fota się narodziła, ale przy takiej konkurencji czy to jest realne ?
  • Re: nowe INFO Autor: ~Jola_z_Poznania [83.14.249.*]
    cicho mi tu być !!! Pozdrawiam miłych chłopców
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [178.42.97.*]
    Marcel.
    byly dwie licytacje a kurs nawet nie drgnął , to świadczy o sile papiera, tylko jeden "czyżyk " sam sobie sprzedał 50 tys.akcji a pózniej napisał , ze wywalił akcje. Wiesz dlaczego kurs stoi w miejscu bo niektórzy majamalo akcji po niskiej cenie, nawet im licytacja nic nie dała , nic nie skupili tylko jeszcze stracili trocheakcji. Wiedz dobrze czemu moje wpisy śluza , nie do naganiania tylko nie do oddawania akcji. Na focie teraz siedzi żelazny akcjonariusz . Zapłać będę milczał . Na drugi rok o tej porze kurs foty bedzie w granicach 12 zł . Słupy rodzinki maja ogromna kasę tylko czekają na rozwiązanie sprawy. BH już sie ugiol .
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [178.42.159.*]
    Fota spełniły trzy warunki jakie postawiło BH , wpłata 75% z licytacji z dwóch nieruchomości i zrezygnowania pobierania czynszu przez conajmniej dwa lata.
    Nie może być tak , ze jakiś " borsuk" siedzący za regałami bedzie sie wtrącał do spraw technicznych i kreował wizje firmy, to jest niedopuszczalne. Tu sprzedaż jest nie najważniejsza , tylko umowy na samym szczycie zawierane.
  • Re: nowe INFO Autor: ~Adi001 [94.254.144.*]
    ...."xyx"... jeżeli Twoje słowa się potwierdzą - to będzie drugie "monnari"....
  • Re: nowe INFO Autor: ~Mietek [178.42.29.*]
    Podaj jakieś przykłady na to , że tekst pisany XYX sprawdził się w "realu"
  • Re: nowe INFO Autor: ~Adi001 [94.254.144.*]
    ..."xyx" - właśnie powiedz "nam" które z Twoich proroctw się spełniły ...? Tak na marginesie skąd takie info o BH...?
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [178.42.159.*]
    Dwa już licytacje sie nie odbyły a trzeci spełni sie 23.02. na walnym. Co do czynszu niepobierania to może chodzić aż do spłaty wszystkich wierzytelności a nie dwa lata. Trzeba chodzić po korytarzach... a nie między regałami części w pajęczynach!!!
  • Re: nowe INFO Autor: ~Adi001 [94.254.146.*]
    .
    ...xyx... myślę. Że masz dużo racji w tym co piszesz... teraz czekamy...na sprawdzenie tych informacji... potwierdzone odpowiednim komunikatem...
  • Re: nowe INFO Autor: ~Interteam [37.248.161.*]
    Xyx,
    Może faktycznie to co napisałeś się sprawdzi tylko dlaczego nikt nie kupuje?
    Jak ja bym miał takie informacje to bym kupił tyle akcji po PKC ile mogę i bym był bogatym człowiekiem.
    W focie aktualnie jest kibel, ale może Twoje rewelacje się spełnia.
  • Re: nowe INFO Autor: ~xyx [217.99.29.*]
    Bez kibla nie byłoby ugody. Nie wiem do jakiej Ty szkoły chodziłes ale jak czytałeś uchwały jakie maja być przyjęte na walnym 23.02. to jasno tam napisane jest , ze firma rezygnuje z pobierania czynszu, to nie są rewelacje wyssane z palca w zamian za warianty. Na razie nie wiemy ile? bo w nawiasach jest zero(...) w ciagu miesiąca fota może otworzyć 50 odddzialow, infrastruktura jest wystarczy tylkozapewnic regaly towarem . Jak czytasz to myśl .
  • Re: nowe INFO Autor: ~zenek [62.111.173.*]
    Tak xyx, kolejki chętnych już czekają aby podjąć pracę w tych 50 oddziałach. Weź pomyśl nim coś napiszesz.
  • Re: nowe INFO Autor: ~WIECIEDOBRZEKTO [83.14.249.*]
    NABRAŁEM DZISIAJ POD KOREK !! LICZĘ JUTRO NA WAS !! KOCHAM WAS
  • Re: nowe INFO Autor: ~Ppp [176.221.121.*]
    Dnia 2017-02-13 o godz. 18:29 ~xyx napisał(a):
    > Bez kibla nie byłoby ugody. Nie wiem do jakiej Ty szkoły chodziłes ale jak czytałeś uchwały jakie maja być przyjęte na walnym 23.02. to jasno tam napisane jest , ze firma rezygnuje z pobierania czynszu, to nie są rewelacje wyssane z palca w zamian za warianty. Na razie nie wiemy ile? bo w nawiasach jest zero(...) w ciagu miesiąca fota może otworzyć 50 odddzialow, infrastruktura jest wystarczy tylkozapewnic regaly towarem . Jak czytasz to myśl .

Xyx,
    Zakupiłeś dzisiaj za 100tys złotych  akcji ? Pisałeś , że się nie da a tu jednak można zakupić?
    Osmieszasz się
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.