BH otrzymał 1.5 mil.zl od foty , teraz czekamy na info od BH o wykreśleniu egzekucji z KW. Miałem dzisaj przywalić 100 tys. sztuk ale wiedziałem , ze drugi, trzeci i czwarty automatycznie ma włączone wycofanie akcji ze sprzedaży. Od poniedziałku radzę mieć włączone odświeżanie co minuta o info z foty i trzymanie palców na Enter , pójście do kiibla może być już za późno kupienie akcj po niskiej cenie. Jednego dnia beda tu cztery razy widły i wzrost 100%
Dnia 2017-02-10 o godz. 18:01 ~xyx napisał(a): > BH otrzymał 1.5 mil.zl od foty , teraz czekamy na info od BH o wykreśleniu egzekucji z KW. Miałem dzisaj przywalić 100 tys. sztuk ale wiedziałem , ze drugi, trzeci i czwarty automatycznie ma włączone wycofanie akcji ze sprzedaży. Od poniedziałku radzę mieć włączone odświeżanie co minuta o info z foty i trzymanie palców na Enter , pójście do kiibla może być już za późno kupienie akcj po niskiej cenie. Jednego dnia beda tu cztery razy widły i wzrost 100%
xyx, Bez problemu można było akcje kupić... więc nie czaruj . Zawsze możesz skupować mniejszymi pakietami... Jeżeli masz taką wiedzę to po co to wszystko opisujesz ? W jakim celu? Kupować i się nie chwalić a tak to jest odbierane jak naganianie na akcje foty. Z drugiej strony fajnie jakby fota się narodziła, ale przy takiej konkurencji czy to jest realne ?
Marcel. byly dwie licytacje a kurs nawet nie drgnął , to świadczy o sile papiera, tylko jeden "czyżyk " sam sobie sprzedał 50 tys.akcji a pózniej napisał , ze wywalił akcje. Wiesz dlaczego kurs stoi w miejscu bo niektórzy majamalo akcji po niskiej cenie, nawet im licytacja nic nie dała , nic nie skupili tylko jeszcze stracili trocheakcji. Wiedz dobrze czemu moje wpisy śluza , nie do naganiania tylko nie do oddawania akcji. Na focie teraz siedzi żelazny akcjonariusz . Zapłać będę milczał . Na drugi rok o tej porze kurs foty bedzie w granicach 12 zł . Słupy rodzinki maja ogromna kasę tylko czekają na rozwiązanie sprawy. BH już sie ugiol .
Fota spełniły trzy warunki jakie postawiło BH , wpłata 75% z licytacji z dwóch nieruchomości i zrezygnowania pobierania czynszu przez conajmniej dwa lata. Nie może być tak , ze jakiś " borsuk" siedzący za regałami bedzie sie wtrącał do spraw technicznych i kreował wizje firmy, to jest niedopuszczalne. Tu sprzedaż jest nie najważniejsza , tylko umowy na samym szczycie zawierane.
Dwa już licytacje sie nie odbyły a trzeci spełni sie 23.02. na walnym. Co do czynszu niepobierania to może chodzić aż do spłaty wszystkich wierzytelności a nie dwa lata. Trzeba chodzić po korytarzach... a nie między regałami części w pajęczynach!!!
Xyx,
Może faktycznie to co napisałeś się sprawdzi tylko dlaczego nikt nie kupuje?
Jak ja bym miał takie informacje to bym kupił tyle akcji po PKC ile mogę i bym był bogatym człowiekiem.
W focie aktualnie jest kibel, ale może Twoje rewelacje się spełnia.
Bez kibla nie byłoby ugody. Nie wiem do jakiej Ty szkoły chodziłes ale jak czytałeś uchwały jakie maja być przyjęte na walnym 23.02. to jasno tam napisane jest , ze firma rezygnuje z pobierania czynszu, to nie są rewelacje wyssane z palca w zamian za warianty. Na razie nie wiemy ile? bo w nawiasach jest zero(...) w ciagu miesiąca fota może otworzyć 50 odddzialow, infrastruktura jest wystarczy tylkozapewnic regaly towarem . Jak czytasz to myśl .
Dnia 2017-02-13 o godz. 18:29 ~xyx napisał(a): > Bez kibla nie byłoby ugody. Nie wiem do jakiej Ty szkoły chodziłes ale jak czytałeś uchwały jakie maja być przyjęte na walnym 23.02. to jasno tam napisane jest , ze firma rezygnuje z pobierania czynszu, to nie są rewelacje wyssane z palca w zamian za warianty. Na razie nie wiemy ile? bo w nawiasach jest zero(...) w ciagu miesiąca fota może otworzyć 50 odddzialow, infrastruktura jest wystarczy tylkozapewnic regaly towarem . Jak czytasz to myśl .
Xyx, Zakupiłeś dzisiaj za 100tys złotych akcji ? Pisałeś , że się nie da a tu jednak można zakupić? Osmieszasz się