Przy dobrych wiatrach 5 zł w lutym a 10 zł do końca roku bo powyżej 5 zł już troszkę przyhamuje :) Gość zrobił interes życia nabywają 40% firmy za zaledwie 5 500 000 :) Pewnie dokupi jeszcze 10% sam to rozhula co nie będzie zbyt trudne bo to nie waląca się elektrownia atomowa tylko sieć sklepów z wyrobioną marką którą trzeba będzie tylko troszkę ożywić a 5 500 000 w kasie jest :) Piękna historia się z tego szykuje i w poniedziałek pakuje chyba za wszystko bo mam za połowę :/ pytanie czy ktoś to jeszcze sprzed poniżej 3 zł ??? PS ja gram głównie na AT i nie analizuje obecnej sytuacji tylko wykres ale na almie wiele razy grałem kółkami więc znam spółkę i taki ssanie jak było dzisiaj jest aż nieprawdopodobne O.O więc tym razem potrzymam dłużej niż kilka dni bo info jest mega :D
Spokojnie. Bez napinki . Dzisiaj i w poniedziałek kupują , przepraszam - wyleszczeni" , gonią króliczka . Jeśli na krótko to trzeba obserwować kurs/obroty/pakiety etc... Na "dłużej" - ??? do13.03 spokój , ma być sprawozdanie choć i tak wszyscy wiedzą jakie będzie - na pewno nie gorsze niż poprzednie . Spodziewam się parę inf. które jeszcze napędzą koniunkturę do tego czasu . Więc spokojnie. Cena ??? Nikt nie przewidzi maxa Pozdro
Tomek weź kredyt, tak z 50 tys zł powinno wystarczyć, jak nie to pożyczka od rodziny i znajomych :-) zgadzam się jak można sprzedać taką firmę jak Alma za takie pieniądze?? chyba, że kupowalo się akcje po to by kolega Mazgaj i PZU mogło wyjść spokojnie z firmy która zamknęła 90% interesu i puści akcje po 3 zł i zarobi 300% no ale na pewno taki nie jest :-) to biznesmen
Co do kredytu , to praktycznie nie da sie brac dzisiaj kredytu na nawet pewna inwestycje na gieldzie , bo prowizje , ubezpieczenia startowe sa ogromne w stosunku do kwoty kredytu . Pamietam jak dawniej wziolem z banku ...... , kwote spora , na jedna tranzakcje , na gieldzie i oddalem bankiowi po tygodniu ok 40 do 50 zl wiecej . To byly czasy . TO SE NE WRATII ! WITAM NA POKLADZIE ALMY ! Wyczulem Tomek , jakie dzisiaj bylo branie , bo w pewnym momencie zaczolem sprzedawac i zauwazylem , ze nikt inny tego nie robi , a ssanie ode mnie odchodzi na calego . Anulowalem szybko . To co sprzedalem w poniedzielek odkupie . Tak dobrze , ze sie polapalem o co chodzi . Pozdrawam !
Tomek, ja ci pożyczę, skoro nie masz zdolności kredytowej,a masz takie pojęcie.Odezwij się.A tak naprawdę, to odbicie do dwa złote i na tym koniec.Poza tym firma to standardowy trup.
też bym mu pożyczył na ten interes życia, ale ponieważ niewolnictwo w Polsce zakazane podobno jest, a innej perspektywy zwrotu nie widzę, to wolę pojechać za to na narty :-)