• Alma chyba dobre wieści ale kurs zbyt wysoki i się nie utrzyma. Chyba Autor: ~eo [188.47.15.*]
    jw
  • ke Autor: ~edi [83.7.111.*]
    musze przyznać  ze macie jaja-- big jaja-- byłem na almie uciekłem po 1.51  i obserwowałem  jak wyszło wszystko  to kto miał w piątek papier był dla mnie głupcem z jajami---  dzisiaj  ci głupcy oddawali przy 1.84   i zwyciężyli  i szacun wielki dla nich  bo moja psychika by wysiadła---  otwarcie mnie zaciekawiło---  duże emocje-- ale już opadają  bo widze  ze szału nie ma  i  podziwiam  tych co wchodzili po 1,84     buuuuuuuuuuu   bo nie wiadomo jaki plan ma nowy inwestor  i jak długo nim będzie-- tu jest mega pole minowe   ----  pytanie  co z oficjalnym ogłoszeniem pana w białej koszuli z krzywym uśmiechem który wieszczył koniec w obu przypadkach dla akcjonariuszy almy-  jestem ciekawy jak to się skończy--- powodzenia i gratulacje tym co zarobili szacun--   i powodzenia tym co kupili po 1.84  wow  macie jaja.   pozdrowionka.
  • Re: ke Autor: ~ass [77.253.244.*]
    scenariusz? wysyp optymistycznych infomacji, odleszczanie, zarnecki powołuje zarząd, na którym robi wezwanie na papier ze srednia z 6 miesiecy ( ~2,6 pln za papier). Dogaduje się z mazgajem i część papierów po wyższej cenie przekazują bankom. Alma w krakowie się rozwija, pracownicy zadowoleni ;)
  • Re: ke Autor: ~SZYMON [78.8.117.*]
    ZAWSZE WIEDZIAŁEM ŻE ALMA PRZETRWA I Z NOWYM INWESTOREM ODRODZI SIE JAK FENIX Z POPIOŁÓW...
  • Re: Alma chyba dobre wieści ... Autor: ~Prezes [94.124.6.*]
    Dzisiejsze info to krok przełomowy na tym "TYTANICu" .
    Nareszcie coś więcej wiadomo w sprawie "Nowego" Inwestora.... jest nutka optymizmu :)
  • Alma wniosek o upadłość i likwidację. Autor: ~eo [188.47.14.*]
    jw
  • Na pochyłe drzewo Alma skakała. Autor: ~eo [188.47.0.*]
    jw
  • Alma kurs się nie utrzyma. Autor: ~eo [188.47.6.*]
    jw
  • Re: Alma chyba dobre wieści ale kurs zbyt wysoki Autor: ~SZU [178.43.126.*]
    Dzisiaj dokupiłem i czekam na dalsze info! Myslę, że nie będę miał już okazji na takie promocje ale kto wie :) Najpewniej do czasu walnego kurs mocno urośnie, sporo się zmieni/wyjaśni i ci, którzy to przewidzą będą do przodu, to normalne. Zachowawcze działanie jednak może pozwoli mi i innym podobnie myślącym na dokupowanie i czekanie :) Mam nadzieję, że wzrosty nie będą juz tak drastyczne, to nie robi dobrze( taki rollercoster). Do tego potrzebne jest sensowne potwierdzenie informacji jakie do mnie/nas dopływają.
    Lepsze stabilne, małe wzrosty niż gwałtowne - które nie są poparte niczym poza spekulacjami.

Ja mam swoje zdanie i pozostaję tu robiąc swoja robotę.
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.