Witam Rozmawialem z osoba z ECR. Ta informacja ucieszy akcjionariuszy, szczekaczy odwrotnie. Fabryka stoi jest gotowa do produkcji itd. Firmy ktore podpisaly listy intencyjne beda kupowac produkty ECR w ilosciach jak zapisano w listach. Trzeba podpisac umowy z odbiorcami i tutaj jest male opoznienie, bo odbiorcy musza wypowiedziec umowy drugiej stronie a one sa z klauzula np. 3 miesieczna czy krodsszym lub dluzszym terminie. To juz sie dzieje wiec kwestia czasu i zaczynaja sprzedaz. Wszystkie firmy z listow intencyjnych CHCA kupowac produkty od ECR. pozdrawiam i nie sluchac szczekaczy
To dlaczego pracownicy i rodziny tych którzy już wiedzą - nic nie kupują? :) albo kupują dyskretnie za 100zł. Gdyby to co pisze elektryk było prawdą - mielibyśmy zakupy od "pracowników" "rodzin" "dostawców" i innych. Takie zlecenia nie były by duże. Od 1000zł do 5000zł po 1 grosz. Bo tyle może wydać zwykły człowiek nie będący spekulantem lub słupem. Widzieliście takie zlecenia?
Dnia 2017-02-09 o godz. 08:17 ~inspektor napisał(a): > To dlaczego pracownicy i rodziny tych którzy już wiedzą - nic nie kupują? > :) > albo kupują dyskretnie za 100zł. > Gdyby to co pisze elektryk było prawdą - mielibyśmy zakupy od "pracowników" "rodzin" "dostawców" i innych. > Takie zlecenia nie były by duże. Od 1000zł do 5000zł po 1 grosz. Bo tyle może wydać zwykły człowiek nie będący spekulantem lub słupem. > Widzieliście takie zlecenia? >
Rozumiem, że będac synem portiera ECR i widząć że produkcja rusza ( bo stary się wygadał przy niedzielnym obiedzie ) nie mogąę kupić zakcji za 2000zł bo zostanę ukarany? :)))) mam oczywiście tego świadomość i ani ja ani moi kumple i kuzyni nie kupujemy. Bo przestrzegamy prawa w państwie prawa :)) Takie drobne zakupy byłyby sygnałem, że "coś" się wydarzy.
naganiacze i dzieciarnia na całego ,... jeden pisze o "stojącym już od roku zakładzie " i .... kupie odbiorców stojących w kolejce po "unikalne" wyroby drugi juz kupuje AŻ MILION akcji (jakoś na arkuszu zleceń nic nie widać jak na razie stoi aż 8.800 i chyba przed 15.00 zniknie) kolejny się zastanawia czy jak cos usłyszy przy niedzielnym kotlecie ,... to może kupić
Nikt niestety już w to nie uwierzy, spocony zbyt wiele razy już kłamał. Tylko realne umowy, realne tiry wyjeżdżające z towarem i realna gotówka w kasie może to zmienić. Oczywiście wtedy będzie kilka groszy wyżej, ale lepiej kupić po 3-4 grosze ale z pewnością że się nie straci.
a co ma wypowiedzenie umów z podpisaniem umów realnych, umowy można podpisać wpisując daty ich obowiązywania np. za 3 miesiące wpisując ilość i harmonogram dostaw czegoś co się zamawia więc dla mnie kolejna ściema :) Po pierwsze to w ciągu nawet tych 3 miesięcy niby wypowiedzenia oni musza chyba coś naprodukować by zapewnić dostawę tym NIBY nowym klientów. Nawet jak ktoś tak powiedział to jak dla mnie to kolejne granie na czas !
takie umowy sa troche bardziej skomplikowane. nie jestem jasnowidzem jak co niektorzy tutaj piszacy! napewno cos bedzie w najblizszym raporcie. A reszta i wasze beznadziejne wpisyy mnie nie interesuja, szczekanie zostawmy psom! Mnie martwi czy firma jest w stanie w szysbkim tempie zwiekszyc produkcjie i to jest pytanie?
Dnia 2017-02-10 o godz. 07:46 ~Nord500 napisał(a): > Jakie zwiększenie produkcji, jak produkcja wynosi 0. > Zwiększenie 0 o 300% to nadal 0 > Naginasz nieprzyzwoicie >
Przeciez elektryk wyraźnie napisał, że umowa będzie na produkty ECR. A zerowa produkcja jest w Industry Tech. Natomiast produkty ECR, czyli akcje i obligacje, rozchodziły się swego czasu jak ciepłe bułeczki. Wiec nikt przy zdrowych zmysłach nie zakwestionuje, że ECR posiada nieograniczone (i potwierdzone) zdolności produkcyjne w zakresie wytwarzania swoich produktów - czyli instrumentów finansowych o statusie śmieciowym.
Jak nie pojawi się informacja, jak na BCI o żądaniu zwrotu dofinasowania, to może jednak coś z tego będzie. Zaskakuje tylko, dlaczego nie ma info o kontraktach?
Może chociaż jedno mu się uda. Z drugiej strony gość wykazuje się nieudolnością, to nawet teoretycznie dobry biznes może zawalić. Tyle milionów publicznej kasy wywalone i 0 zł sprzedaży.
Dnia 2017-02-13 o godz. 09:42 ~marek napisał(a): > Może chociaż jedno mu się uda. Z drugiej strony gość wykazuje się nieudolnością, to nawet teoretycznie dobry biznes może zawalić. Tyle milionów publicznej kasy wywalone i 0 zł sprzedaży.
weż matke i kupcie coś A NIE CZEKACIE ŻE WAM DA OPIEKA CZY MOPS ?