• Jutro Autor: ~Senior [79.185.42.*]
    radość czy płacz ?????????????????????
  • Re: Jutro Autor: ~Jurek [46.212.5.*]
    Raczej w dol gdyby mialo byc dobrze to ktos by to juz wiedzial
  • Re: Jutro Autor: ~stefan [37.248.156.*]
    Jaki nie byłby wynik czyli czy strata czy zysk to fxinwestor vel smok napisze że jest super bo gotówka wzrosła, i tak co kwartał pisze to samo.
  • Re: Jutro Autor: ~Senior [79.185.42.*]
    hm....................... na razie pesymizm .................... a co na to PIZZA
  • Re: Jutro Autor: ~Marek [94.141.154.*]
    Co by nie patrzeć ty Stefan piszesz ze będzie spadać a póki co to jednak kurs jest blisko 70 gr i jeśli fxinwestor kupował tak jak pisał po 45-50 to ma prawie 50% zysku

Więc ja go podziwiam za wytrwałość
    Stefan a co polecasz do kupna na analizie fxinwestora mam 27% na plusie
    Masz rację będzie w dół ktoś skupił 340 tys sztuk papiera przed wynikami po średniej cenie 65 groszy l i poszło z 50gr na 75gr

Arkusz pusty i wyczyszczony

Jutro będzie wszystko wiadomo
  • Re: Jutro Autor: ~nn [89.73.118.*]
    Ponieważ przez ostatnie dwa tygodnie nie było wyścigu po akcje więc popyt stał z lewej nie rzucając się, świadomie, w oczy. Od początku roku było bodajże pięć sesji, na których wolumen przekraczał 20k i wtedy kurs wzrósł z 0,5x do 0,75 zł. Wczoraj popyt po lewej pokazał się wyraźnie większy. W ramach widełek można było sprzedać 20k więcej niż to, co faktycznie poszło. Tyle było widać. Na wcześniejszych sesjach wyglądało to o wiele mizerniej. Jeśli ktoś rzeczywiście jest zainteresowany zakupem większej ilości akcji bo wie o dobrych wynikach bądź innej, pozytywnej informacji, która wkrótce się ukaże, to powinien uaktywnić się dzisiaj i podciągnąć kurs do następnych oporów, czyli w okolice 0,80 - 0,83 zł. Dla mnie wczorajsza sesja pokazała, że kurs nie ma "siły" do spadków. Ale posiadacze akcji zawsze patrzą przez różowe okulary. Zobaczymy jak to będzie.
  • Re: Jutro Autor: ~pizzermen [83.14.249.*]
    mam 20 tys akcji więc liczę na was i dobrą cenę !
  • Re: Jutro Autor: ~PIZZA [194.242.62.*]
    raport będzie po sesji

zobaczymy jak będzie ja uważam, że akcje są zebrane już i powinniśmy tutaj zobaczyć przy dobrych wynikach cenę wyższą

W mojej ocenie tutaj gra się zacznie pod to co spółka chce zrobić z środkami które posiada
  • Re: Jutro Autor: ~Stefan [66.102.9.*]
    No i macie raporcik, na razie nie skomentuję bo poczekam co fxinwestor vel smok napisze. Później ja wypunktuję.
  • Re: Jutro Autor: ~fred [37.47.47.*]
    a co tu komentować duża strata i piszą że może być gorzej
    Spółka nie jest w stanie przewidzieć, jaki będzie poziom akceptacji podwyżek przez
    klientów, istnieje ryzyko akceptacji podwyżek do określonego pułapu.
    Spółka nie jest w stanie przewidzieć również do jakiego poziomu wzrosną wynagrodzenia
    oraz jak bardzo podrożeją podstawowe surowce do produkcji pizzy.
    Biorąc powyższe pod uwagę trudno jest określić w jakim stopniu wzrost kosztów
    wytworzenia oraz możliwość podnoszenia cen na oferowane przez emitenta produkty przełożą się
    na osiągane wyniki.
    W ramach racjonalizacji ryzyka na wypadek, gdyby wyniki czasowo miały się pogorszyć,
    spółka zgromadziła zasoby finansowe pozwalające przetrwać ewentualny trudniejszy okres.
  • Re: Jutro Autor: ~Konrad [70.194.224.*]
    Problem, ze dalej zadnych deklaracji ze strony zarzadu nie mamy. Gotowka w kasie dalej rosnie a my nie wiemy co dalej. Nic o rozwoju, nic pozytywnego dla mnie osobiscie. Wyniki, jak wyniki mozna je sobie analizowac jak komu sie podoba. Neutralnie dla mnie.
    przecież podali na co chcą wykorzystać gotówkę
    W ramach racjonalizacji ryzyka na wypadek, gdyby wyniki czasowo miały się pogorszyć,
    spółka zgromadziła zasoby finansowe pozwalające przetrwać ewentualny trudniejszy okres.
    a tak na prawdę to bardzo dziwne jak idę na miasto coś zjeść to nie ma gdzie usiąść taki buum jest , ludzie mają kasę i wydają a oni piszą o kłopotach - dziwne
    To co jak koniunktura w gospodarce się pogorszy to im zysk się pojawi ?
  • Re: Jutro Autor: ~Fxinwestor [46.238.245.*]
    Bije sie w piersi stawialem na wynik na plusie za 4 kwartał a mamy 98 tys straty

Z plusów to wzrost gotówki i spłata pożyczki łącznie mimo straty przybyło spółce około 90 tys środków

Inwestycje krótkoterminowe 1 mln 466 tys zł

Środki na rachunku 1.3 mln zł

Przepływy finansowe 557 tys na plusie robią wrażenie

Wynik EBITDA 377 tys zł

Zobaczym jak rynek zareaguje na wyniki
  • Re: Jutro Autor: ~pizzermen [83.14.249.*]
    jutro wywalam gniota
  • Re: Jutro Autor: ~porażka [37.248.167.*]
    Rozpacz i powrot na 20 groni
[x]
MAXIPIZZA 0,00% 0,45 2025-11-07 11:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »