Prawidłowo. Ja podarowałem sobie kółeczka. Ewidentnie widać, że tu w każdej chwili może być arcyciekawie. Nie wykluczam również, że po drodze moze być chwilowy zjazd
To normalka. Nie ma wilczka. Zreszta pisał, ze oddał po wcześniejszym przekroczeniu 3 zeta. Mało kto się spodziewał, ze tak szybko przekroczymy ponownie 3 zeta i do tego z zamknięciem. Obroty wolumenowo ponad 40 % niższe niż wtedy, gdy pierwszy raz mijaliśmy na krótko 3 z przodu. A to oznacza, ze dużo poparkowane.
Czekalem na odpowiedni moment, jestem na pokladzie i czekam na raport, mam nadzieje ze bedzie dobrze, dziwi mnie ze nie ma infa o zwiekszeniu zaangazowania lub przekroczeniu progu.
Może ktoś siedzi podprogowo ? Dzisiejsza sesja była dla mnie dużym zaskoczeniem. Liczyłem przynajmniej na tygodniową konsolidację. Może jest jakieś info w drodze.
Dla mnie dzisiejsza sesja tez byla zaskoczeniem i musze pryzanc ze wogole jestem zaskoczony powrotem notowan. jestem jeszcze sam startupem w temacie gieldy i wyszlo kolko ale go zaluje teraz. zobaczymy co dalej i jak sie zachowa okolica 3PLN. AT mowilo ze dojedzie do 3PLN a co dalej zobaczymy. Moze powera daje tez akcjom porownanie z Cloud oraz powodzenie innych spolek IT. Czytajac o tej spolce i patrzac sie na SAP z Niemiec (obserwuje ich od zeszlego roku od lata) to mysle ze SAE ma potencjal wiec wracam do niej na dluzej i zaczynam dobierac. Powodzenia tym co wchodza i gratulacje dla tych co sa od poziomu ponizej 1PLN.
Po pierwsze nie liczcie na jakieś ekstra wyniki- bo zwyczajnie nic rewelacyjnego na chwilę obecną nie będzie. Żaden szanujący się fund (TFI) na tym etapie rozwoju firmy nie wejdzie. Owszem, jak firma udowodni że coś z tego może być- komercyjnego, to wówczas zgoda- nie ździwiłbym się. Instytucjonalny kupi nawet po 10 czy 15zł ale dopiero na etapie czegoś więcej niż wyłącznie wiary że coś z tego będzie. Obroty? Spore. Każdy widzi kreski i "czuje" że może pojechać windą na 5zeta. Sporo obrou robią Day Traderzy co było widać w piątek jak rynek opadał pod własnym ciężarem.
Jest wiele przesłanek, że wariant turbo optymistyczny ma szanse wypalić. To również napędza wzrosty.
Ale nikt rozsądny nie liczy na milionowe zyski. Na pewno przychody powinny być rok do roku większe. Liczę również na zysk netto. Mnie wystarczy. Tutaj najważniejsza jest branża i realizacja strategii. I rzeczywiście fundy, jeśli wejdą, to wówczas kiedy spółka okrzepnie i skokowo będzie się rozwijać.
czekamy na 2,25zl do piatku teraz i odkupujemy pozdro ostatnio kupilem po 1,04 i po 3,35zl sprzedalem zobaczymy ile tym razem ale nie wczesniej jak po paru dniach korekty nie ma co narazie sobie zaprzatac glowy sappersem niech spadnie porzadnie wpierw bo uroslo 800% od dolka chyba nie mysleliscie ze nie bedzie korekty(ta dopiero sie zaczyna wlasnie)
O 2,25 to raczej możesz zapomnieć, chyba, że na szerokim rynku będzie jakieś tąpnięcie. Myslę, że poziom 3 zeta, może ciut niżej będzie lokalnym minimum. Zresztą na korektach za dużo nie można zebrać, chyba, że ktoś gra 2-3 tysiącami akcji.
wyniki w srode, nie wiem kiedy ma spasc do 2,25 i po co? przed wynikami nikt nie odda a tylko straca akcje na zanizenie bo chetnych będzie sporo. 3 zł mocne wsparcie
Dnia 2017-02-09 o godz. 11:40 ~Gonzales napisał(a): > O 2,25 to raczej możesz zapomnieć, chyba, że na szerokim rynku będzie jakieś tąpnięcie. > Myslę, że poziom 3 zeta, może ciut niżej będzie lokalnym minimum. > Zresztą na korektach za dużo nie można zebrać, chyba, że ktoś gra 2-3 tysiącami akcji.
ty grasz dziesiatkami tysiecy akcji i dlatego masz czas na wypisywanie bzdur na forum hhahahahaa
Podaż testuje 3zł. Jak spadnie poniżej zacznie się panika i za 2zł będzie można kupić. Sprzedałem dziś ich akcje po 3,49 i zastanawiam się kiedy wejść znowu.
No to ja na razie na bocznicy. Żałuję, że nie pogoniłem wczoraj, ale od 0,95 i tak nieźle się bawiłem. W Sappeersa wierzę, więc z wielkim żalem sprzedałem się po 3,25. Teraz zaangażowałem się w QubicGames i Jujubee, tam jednak raczej średnioterminowo. Sappersa obserwuję i nie wykluczam powrotu. Jutro może być jeszcze leniwie (a to oznacza "-"). Jak mówił Gonzales, do raportu raczej jałówka będzie.