• spokojne... Autor: ~zxz [90.156.120.*]
    wzrosło z 2 zł na 2.73, korekta była nieunikniona więc nie wiem o co płaczecie - że spekulacja itd. Kto kupował ponad 2 mln akcji po 2,73? przeciętny Kowalski? Teraz realizują zyski Ci co kupowali na poczatku stycznia. Te wyniki to własnie punkt tego wywalania. Popatrzcie z reszta na wykres i poanalizujcie chwilę jak wyglada. Ja jestem spokojny- dobrałem dzisiaj po 2,4x a głównie kupowałem po 2,57-2,58. Jak dla mnie może jeszcze zlecieć to sobie uśrednie. Pozdro dla inwestorów a nie pseudo spekulantów, którzy stracą pare groszy i sieją zament na forum
  • Re: spokojne... Autor: ~ja [86.18.127.*]
    zgadzam sie , zachowac spokoj, nie panikowac

• Re: spokojne... Autor: ~qw [194.181.23.*]
    dokładnie spokojnie bo chce sprzedac...

• Re: spokojne... Autor: ~asd [90.156.120.*]
    to wywalaj pkc, co Ci stoi na przeszkodzie? ograniczenia wahań kursów?
  • Re: spokojne... Autor: ~moby [83.31.213.*]
    Wzrosło z 2???chyba scierwo spadło z 3.55 na 2....spekulacyjnie odbiło i ponownie spada na pysk
  • Re: spokojne... Autor: ~Jarada [83.26.97.*]
    No to wiadomo jaki okres kolega bierze pod uwagę. A co jesli spojrzymy na okres niecałych 3 lat? Wzrosło z 1...
    Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia... Dla kolegi - ścierwo. Dla długookresowych - inwestycja "cud-miód"...
    Są jak widać tacy, którzy bez względu na to kiedy wchodzą w spółkę - chcą mieć nie wiadomo ile...

Sprzedaj i idź gdzie indziej.
  • Re: spokojne... Autor: ~qw [94.254.179.*]
    Kolega ma rację najlepiej jakby forum wypowiadalo się o firmie w samych superlatywach wówczas łatwiej odpchnac makulatura
  • Re: spokojne... Autor: ~kido [195.81.74.*]
    Mistrzu, przestan, ścierwa poszukaj w innych miejscach a nie zasmiecasz forum
  • Re: spokojne... Autor: ~leon [46.215.171.*]
    no można sie wq...ć, kurs zachowuje sie jakby było o 11% mniej a nie o 11% więcej rok do roku !!! to jest chore !!!
  • Re: spokojne... Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Gorszy moment dla całej branży i wszystko w temacie. Inna sprawa, że "My Polacy" (polecam tę piosenkę), szybko przyzwyczajamy się do dobrego i żądamy wciąż więcej i więcej. Baza z roku 2016 jest duża i nie widzę dużych szans by znów firmy odzieżowe pokazywały wzrosty wyników po 20% miesięcznie. 11% to już jest super, popatrzmy na Monnari - wzrost o 6,5%, Próchnik wzrost o 9%, Vistula wzrost o 8% (sama odzieżówka +15%). Kurs się koryguje - trudno, dla longtermów liczą się fundamenty ;) posiedzimy zobaczymy. pozdro
  • Re: spokojne... Autor: ~marchew [83.31.214.*]
    ale lipa
  • Re: spokojne... Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Jak to jest lipa to poprosimy więcej ;)
  • Re: spokojne... Autor: ~qw [194.181.23.*]
    podbitka i wywalanie
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać