Do wszystkich tych jęczy sępów. Jak ktoś będzie chciał sprzedać swoje akcje za grosze to je sprzeda nie musicie tak wyć namawiać i straszyć ludzi . Pomijając kwestię że nie macie żadnych argumentów bo tak jak może być zjazd w co wątpię patrząc na 2 dni potężnych spadków musi być też korekta. Po drugie primo Mazgaj wychodzi w zarządu nie sprzedając wszystkich akcji? chce sprzedać taniej ?? kolejny samobójca? pie..... za przeproszeniem , temat został ugadany i ktoś zajmuje jego miejsce inaczej zachowałby fason i sprzedawał do zera!!! A każdy kij ma 2 końce wy miłosierni samarytanie jeczycie krzyczycie jak to źle będzie a po kryjomu marszczycie freda i skupujecie wiedząc że to nie jest the end :) I można ładnei zarobić ... ps . pajace na gumce od majtek . pozdro :)
To twoja wypowiedzi świadczy tylko o jednym braku wiedzy o spółce.Mazgaj nie moze sprzedac wiecej akcji sprzedal wszytskie ktore mogl zostaly mu akcje tylko na okaziciela ktore daja mu 5 glosow za akcje. A tych akcji nie mozna sprzedac na rynku. To co sie stanie z dlugie przepadnie to jest 250 milonow a moze juz nawet 300 .Same nie znikna wiec przestan glupoty pisac
Po pierwsze primo jakbyś nie interesował się spółką już dawno byś spał nie wspominając o udzielaniu się , po drugie primo skoro się udzielasz to znaczy że masz w tym biznes. Wybacz wole pokierować się własnym przeczuciem jak słuchać was . A po trzecie nie wiesz co będzie . Przestań bawić się w znawcę , znasz temat od podszewki ?? nie ja też go nie znam wiem uważam go za otwarty .
Nie wiesz jakie życie prowadzę wiec sie nie wypowiadaj . Ja tobie tylko odpowiedziałem na twoje pytania ktore zadałeś ake oczywiście jak odpowiedzi nie udzieliłem dla ciebie poprawnej to naganiam na sprzedaż . Z własnego doświadczenia wole ostrzec innych bo kiedys straciłem takie pieniadze wlasnie na takich spółkach poczytaj sobie Norwegia Energy company miała wydobywadz złoża lopkowe w nowym jorku. Tam był taki sam przekręt jak tu . Kolejna Naur kopalnia w Norwegii. Wiec ta spółka jest taka sama zeby wywalić małych akconariuszy
Chyba kazdy w zyciu musi zaliczyc jakas mega wtope, zeby wyciagnac wnioski. Moze to bedzie dla niektorych pierwsza i ostatnia lekcja. Jesli nie, to mowi sie trudno.
zabawne, ale też kiedyś taki byłem, kupiłem jakieś gówno i liczyłem że będzie dobrze, uwaga pisałem już i tym w grudniu, nie mam tych akcji i kupić ich też nie chcę, lubię czytać te wpisy o zludnych nadziejach, ale powiem tak gdy PZU wyjdzie ze spółki to jest koniec, to będzie oznaczać, że wszyscy uciekają i nic z tym nie zrobią więcej i nie piszcie o tym że ktoś ożywi Alme bo sam znak handlowy nie jest tyle wart, a marka Almy na rynku kojarzy się już tylko z długami i brakami na półkach, jeśli byście mieli minimum wiedzy na temat zarządzania marką byście wiedzieli, że firma jest spalona, tu można zarobić tylko na ruchach spekulacyjnych i to do momentu ogłoszenia upadłości likwidacyjnej później będzie tylko kreska w dół i zawieszanie notowań, może jeszcze będą chcieli ożywić trupa przez dodruk akcji ale tylko po to by na tym zarobić i sprzedać coś w rynek, macie na GPW setki spółek ale lapiecie bankrut takie jak Alma, hawe czy inne badziewia, nie szkoda mi was, sami pracujecie na ten los
~mic słuchaj, jak ty porównujesz wydobycia łupkowe gazu do almy lub do jakiej kolwiek spółki na GPW to Ty musisz sie grubo zastanowić nad tym co tu robisz i jeszcze chcesz radzić innym.