Ja tylko podpowiadam grzecznościowo. Może się mylę głowy nie dam, ręki też nie. Ale jak się zastanowic przeanalizować zyski netto firmy gdzie gier jeszcze nie produkowali to wychodzi mi na to, że pod koniec roku na moiej będzie 500% +Fundamenty do kontynuacji wzrostów są b.duże W Pruchniku raczej wzrost jest podbijany spekulacją. No to tyle w temacie. Sam decydujesz
Podam Ci nr. konta na koniec roku możesz mi przelac na Mikolaja 5% z tego co zarobisz ok;) http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/facebook-macro-games-instant-games,38,0,2222118.html
sokole oko nie masz raczej oka do inwestycji :) nie rozumiem dlaczego podajesz wszystkie spółki które są po swoich maksymalnych wystrzałach ? może zapomniałeś dodać mały szczegół ze na tych spółkach co podajesz mamy grać na spadki ?? :):)
jak zobaczyłem wszystkie propozycje spółek SokoleOko :) gdzie były wzrosty po 100 - 200 % to myślę że wszystko jest możliwe na próchniku :) który jest w najniższym trendzie od lat . kto wie może nawet będzie 3pln. za 1akcję
Ja sądzę ze tam trzeba bacznie się przyglądać. Mają kontrakty o wartosci większej niz ich kapitalizacja teraz. Na PRC tylko spekulacja gra... Na URS może być pięknie. .. Na mgames też będzie. Przeanalizowalem wszystkie spółki z sektora gier i MGS jako jedyny z tych maluczkich generuje zyski netto w raportach.... Potrafią zarabiać $$ jest dobrze! MGS raport 8luty. +100%
Dnia 2017-02-03 o godz. 12:04 ~SokoleOko napisał(a): > Ja sądzę ze tam trzeba bacznie się przyglądać. Mają kontrakty o wartosci większej niz ich kapitalizacja teraz. Na PRC tylko spekulacja gra... Na URS może być pięknie. .. Na mgames też będzie. Przeanalizowalem wszystkie spółki z sektora gier i MGS jako jedyny z tych maluczkich generuje zyski netto w raportach.... Potrafią zarabiać $$ jest dobrze! MGS raport 8luty. +100%
to jeszcze przeanalizuj branżę modowa jej potencjał, konkurencję, przyrosty i nałóż na to prc. ;) a co do spekulacji to jeszcze nie spotkałem się na świecie z giełdą i spółką, która by nie była mniej lub bardziej ... spekulacyjna .
Jak już jest 2500% to jeszcze z500% może da :) a tak na serio to z tych wiadomości ( a to nie jest w cenie... co najwyżej tylko informacja) bo jeszcze z tego żadnych przychodów nie ma i nie wiadomo jakie zyski z tego będą, a będą b.duże:)