?????????? szarpało i zdechło??? czy kolejna fala w drodze? kto to kupuje??? ta biedna nienażarta ulica??? dlaczego nie chce spadac chciałem kupic po 90 groszy jak obiecywaliście --- kłamczuszki z was.... jaki teraz macie plan??
Ja już nie mam Almy, wyskoczyłem niestety z rana po 1,9, i tak ładny zarobek. Teraz znów tylko z boku patrzę. Bądzmy w kontakcie, jak zauważysz coś ciekawego to pisz. Pozdr.
czy tu nikt nic nie wie? przebąkiwali o nowym inwestorze i co??? cisza??? czy wlasciciel dalej sprzedaje papier??? co z pzu??? ma dużo papieru i czeka??? co będzie jak wlasciciel wszystko sprzeda gaszenie swiatłą/? czemu wniosek o umorzenie sanacji? dogadali się czy idzei do podzialu firma...???? ktoś ma jakies ciekawe informacje???
Dnia 2017-01-31 o godz. 11:30 ~edi napisał(a): > czy tu nikt nic nie wie? przebąkiwali o nowym inwestorze i co??? cisza??? czy wlasciciel dalej sprzedaje papier??? co z pzu??? ma dużo papieru i czeka??? co będzie jak wlasciciel wszystko sprzeda gaszenie swiatłą/? czemu wniosek o umorzenie sanacji? dogadali się czy idzei do podzialu firma...???? ktoś ma jakies ciekawe informacje???
Cieszę się ICE. Przyglądamy się zatem. W wolnej chwili popatrz na action jeśli tego jeszcze nie robiłeś, teraz jest wysoko jak na wejście i zabawę ale obserwuj bo to ciekawy temat jest. Pozdrawiam.