• ICE ! :-) Autor: ~666 [80.48.244.*]
    :-)
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~edi [83.26.203.*]
    ??????????   szarpało i zdechło???  czy kolejna fala w drodze?  kto to kupuje???  ta biedna nienażarta ulica???  dlaczego nie chce spadac  chciałem kupic po 90 groszy jak obiecywaliście  ---  kłamczuszki  z was....  jaki teraz macie plan??
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    Ja już nie mam Almy, wyskoczyłem niestety z rana po 1,9, i tak ładny zarobek. Teraz znów tylko z boku patrzę. Bądzmy w kontakcie, jak zauważysz coś ciekawego to pisz. Pozdr.
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~edi [83.26.203.*]
    czy tu nikt nic nie wie? przebąkiwali o nowym inwestorze i co???  cisza???   czy wlasciciel dalej sprzedaje papier???  co z pzu???  ma dużo papieru i czeka???  co będzie jak wlasciciel wszystko sprzeda  gaszenie swiatłą/?    czemu wniosek o umorzenie sanacji?   dogadali się czy idzei do podzialu firma...????  ktoś ma jakies ciekawe informacje??? 
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~ish [212.160.230.*]
    Dnia 2017-01-31 o godz. 11:30 ~edi napisał(a):
    > czy tu nikt nic nie wie? przebąkiwali o nowym inwestorze i co???  cisza???   czy wlasciciel dalej sprzedaje papier???  co z pzu???  ma dużo papieru i czeka???  co będzie jak wlasciciel wszystko sprzeda  gaszenie swiatłą/?    czemu wniosek o umorzenie sanacji?   dogadali się czy idzei do podzialu firma...????  ktoś ma jakies ciekawe informacje??? 

https://www.pb.pl/zarzadca-almy-wnosi-o-umorzenie-postepowania-sanacyjnego-853441
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~as [78.133.207.*]
    Nie ma sanacji = likwidacja. Jaką inną opcję widzisz? Nie ma inwestora do spłacenia wszystkich długów. Ludzie czekają na pieniądze.
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~666 [80.48.244.*]
    Cieszę się ICE. Przyglądamy się zatem. W wolnej chwili popatrz na action jeśli tego jeszcze nie robiłeś, teraz jest wysoko jak na wejście i zabawę ale obserwuj bo to ciekawy temat jest. Pozdrawiam.
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    OK, już dodałem do koszyka
  • Re: ICE ! :-) Autor: ~El_Presidente [188.146.158.*]
    Action to trzeba było zbierać jak było po 3,98 chociaż dalej jest relatywnie tani
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.