Próbuję na spółce TIM. Już miałem w zeszłym roku na niej nieduże sukcesy. Spółka z dużym potencjałem, moim zdadniem niedoszacowana. Z Pylonem na razie zastopowałem i nie będę więcej "sypać". Poczekam. Mam czas i nie spieszę się. Liczę, że tu coś się ruszy prędzej czy później. Przyglądam się też spółce EUCO, która mocno spadła i w mojej ocenie zaczyna znowu swoje wzrosty. Popatrzecie. Powiedzcie, co myślicie. CZirs.
zawsze na bankierze takie lepki jak mooc mnie irytują.albo konkurencja firmy, albo dzieciak który tak pisze. Choć, czasem to jakaś grupa naganiaczy. Mooc jak należy do spekuły, szacunek. Jako konkurencja, żałosne bo znaczy ze macie slabe produkty, jak dzieciak, to nie wiele zarobisz na gieldzie piszac na bankierze :)
jaka konkurencja? to pisze wkurzony akcjonariusz, który prawdopodobnie kisi się od lat na tej spółce, bez perspektyw wyjścia z nawet minimalnym zyskiem. Pewnie w Pylonie mają burzę mózgów nad kolejną emisją , może będzie za chwilę 100 mln akcji.
Wyszedłem rok temu i nie żałuję. Od tego czasu jestem na CD Project Red. Nie dość, że odrobiłem straty to jeszcze porządnie zarobiłem, więc wam też radzę opuścić to bagno zwłaszcza, że zyski lub dywidenda tu może być najwcześniej za 10 lat. Powodzenia.
Dawno niespotykana sytuacja, gdy karnet z lewej>prawej. Sypiących brak. Znaczy sentyment rośnie, TP przesunięte do góry. Potrzeba zapalnika. A i jeszcze trzeba obserwować czy bociany przylecą i bocianowa zniesie jaja na tym słynnym gnieździe. To podobno wielkie szczęście w biznesie. Może by tak w kamerę zainwestować, będziemy śledzić.