• CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~edi [83.26.195.*]
    TO żarty stroicie czy czytac nie potraficie---  jest wniosek o umorzenie sanacji   czyli jest tak dobrze ze nie potrzebna już sanacja.. proste...   czytelne info   .....   po 2   to jest wniosek---   wnioski się akceptuje albo oddala   po 3   po co w grudniu sanacja  która mogła trwac rok  skoro jest inwestor  jak pisano  to się rezygnuje z ochronki splaca długi i zaczyna robic biznes-   po 4  na trupie nie ma milionowych obrotów   tym bardziej ze akcje leciały już na pysk hoho ho  i jeszcze trochę i było wiadomo o problemach spolki  to po co było otwierac sanacje  można było to sprzedać już wcześniej i uciec z akcjami wcześniej --- po 5  sami krzykacze na spadki czy wy chcecie jutro wyleszczyc ulice i kupic  50 gr. taniej   żeby później za kilka dni sprzedać 1zł drożej???   czy wy myślicie ze tu głupcy są ?   he he    po 6  takie piękne miejscówki na te sklepy- sklepy gotowe tylko zatowarowac nawet polek nie trzeba zmieniac  i pracowników przyjmować   tylko biznes robic  i wy myślicie ze to się tak rozpadnie???  ha ha   czy wy nie wiecie jak się robi interesy?   jak nie wiecie to jutro się dowiecie...  pozdrawiam  wszystkich  i zastanawiam się jak myślicie i mi doradzacie czy oddawać po 10zł czy dalej czekac  jak będzie szło na stacje 20?   dzięki pozdrowionka.
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~zwykłyrafał [89.73.154.*]
    Proste i logiczne. Ale info piękną pożywką dla ujadaczy. Nie muszę się męczyć z wymyślaniem.
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~LatającyHolender [77.253.90.*]
    Sami
    Prawdziwi
    Artyści
    Rejestrują się tutaj
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~666 [95.155.82.*]
    sprytni profesjonalni artyści rewiowi mają markę własną, fakt wchodzą ale w dzierżawy, to franczyza, zupełnie inna formuła, mają swoją politykę, nie wydaje mi się ... 
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~StrachnaLachTruchala [77.253.90.*]
    nagonka mocno robiona, zatrudniono niejakiego Truchale speca od PR-u, napisał że Prairie to lipa, jak akcji nie mozna bylo kupic po 90gr. nastepnego dnia po jego artykule byla korekta w biegu i zaraz potem odpał na widłach na 1,50
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~edi [83.26.195.*]
    Złożenie do sądu wniosku o wyrażenie zgody na zawacie umowy dzierżawy zorganizowanej części przedsiębiorstwa Spółki
    Numer raportu: RB 09/2017   Sporządzono: 2017-01-17  

Zarząd Alma Market S.A. w restrukturyzacji (dalej: „Spółka”) informuje, że w dniu 17 stycznia 2017 r. uzyskał informację o złożeniu przez zarządcę masy sanacyjnej Spółki wniosku do Sądu Rejonowego dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, VIII Wydział Gospodarczy dla Spraw Upadłościowych i Restrukturyzacyjnych wniosku o wyrażenie zgody na zawarcie umowy dzierżawy zorganizowanej części przedsiębiorstwa Spółki obejmującej zespół składników majątkowych i niemajątkowych związanych z działalnością handlową Spółki (dalej: „Umowa dzierżawy”). Wniosek zakłada zawarcie Umowy dzierżawy  pomiędzy zarządcą masy sanacyjnej Spółki a spółką Alma Kraków Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie – spółką zależną od pana Tomasza Żarneckiego, na okres  25 miesięcy od daty jej podpisania, a w razie zawarcia układu z wierzycielami – na okres 12 miesięcy po dniu prawomocnego zakończenia postępowania sanacyjnego prowadzonego wobec Spółki w drodze zatwierdzenia układu. Przedmiot dzierżawy ma być wykorzystywany dla prowadzenia działalności gospodarczej o tym samym przedmiocie i charakterze, jaka była prowadzona dotychczas przez Spółkę. Projekt Umowy dzierżawy zakłada obowiązek dzierżawcy zapłaty płatnego co miesiąc czynszu dzierżawnego oraz wszystkich kosztów związanych z przedmiotem dzierżawy, w tym podatków, opłat za użytkowanie wieczyte, czynszów najmu, opłat eksploatacyjnych i opłat za media, kosztów ubezpieczenia, itp., a także przejęcie praw i obowiązków ze stosunków pracy z pracownikami obiektów handlowych wchodzących w skład zorganizowanej części przedsiębiorstwa. Umowa dzierżawy zakłada ustanowienie prawa pierwokupu na rzecz dzierżawcy składników związanych z przedmiotem dzierżawy. Umowa dzierżawy ma zostać zawarta po i pod warunkiem uzyskania zgody sądu w trybie 129 ust. 2 Prawa Restrukturyzacyjnego w związku z art. 139 ust. 1 Prawa Restrukturyzacyjnego.

zawarcie Umowy dzierżawy  pomiędzy zarządcą masy sanacyjnej Spółki a spółką Alma Kraków Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie – spółką zależną od pana Tomasza Żarneckiego, na okres  25 miesięcy od daty jej podpisania, a w razie zawarcia układu z wierzycielami – na okres 12 miesięcy po dniu prawomocnego zakończenia postępowania sanacyjnego prowadzonego wobec Spółki w drodze zatwierdzenia układu

a w razie zawarcia układu z wierzycielami – na okres 12 miesięcy po dniu prawomocnego zakończenia postępowania sanacyjnego

KUMACIE CZY JESZCZE NIE  ---  ???  chyba się dogadał z wierzycielami i cofią sanacje  czy tak?????

• Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~Krzyś [194.187.236.*]
    Ty już nic nie tłumacz. Daj jutro dokupić po 1,50.
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~666 [95.155.82.*]
    przy pomocy tej umowy dzierżawy ???? to jest spółka założona 02 stycznia 2017r. z kz 100 tyś nawet nie pokrytym .... lokalizacje należące do almy to pilotów i tarnów, reszta to dzierżawy, ile możesz mieć z dzierżawy miesięcznie ??? a ile masz należności w pierwszej kolejności tych krótkoterminowych ??? kredyty są zabezpieczone hipotecznie na tych właśnie nieruchomościach ... interes życia
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~janie [176.58.22.*]
    ja nie wiem ale milionami nie gra ulica ja pakiet posiadam i info dla mnie pozytywne zobaczymy .
    idę spać, dobranoc ....
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~fff [94.254.227.*]
    e tam, wielkie mi info. Ostatnie dwa dni mocnego brania i bez wywalania przed dzisiejszym infem. Zatem to nie było ubieranie, bo ubrali by sami siebie.... bedzie dobre spoko luz...tylko knują ...
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~Arni [31.0.37.*]
    Ciężko wyczuć. Ja błąd popełniłem na optimusie. Kupiłem po 1.09 a sprzedałem po 5,20. Gdzie jest dzisiaj kurs każdy wie. Mieszkaniem sobie kupił gdybym trzymał do dzisiaj.
  • Re: CZY TU SA SAMI AMATORZY CZY TYLKO OPLACENI KRZYKACZE. Autor: ~vito [37.47.4.*]
    Umorzenie postępowania sanacyjnego czyli będzie upadłość likwidacyjna ? to było do przewidzenia nie ma środków nawet na sanacje ale Mazgaj wyrządził .
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.