Zobaczymy czy na dzień dobry przebije 2 złote, myśle, że jest na to duża szansa, a później to już wszędzie może się zatrzymać. Oczywiście to, że będzie na czerwono też może być ale jest to mało prawdopodobne. Dzisiaj obserwujcie kurs Almy i Action tam powinno się dużo dziać! Pozdrawiam
Handel kwitnie aż miło tylko przy 1,96 ktoś ustawił opór kilkudziesięciotysięczny zobaczymy czy zostanie zagarnięty i wtedy leciny wyżej, myślę, że to kwestia czasu.
Nawet 1 sekunda, tylko co chwile były niwe ale to raczej batoniki, a nie batony : D gdyby nie koleje widły banja byłaby w 40 minut a tak będzie w niecalą godzinę : D
Kolejne są na 2,15-2,16 przy takich obrotach jest to do zrobienia ale trzeba pamiętać, że cześć będzie chciała robić zysk lub jeszcze ci co maja większe pakiety i może będą chcieli sprzedać to kurs może się cofnąć.
Tu potencjał jest bardzo duży, dlatego w środę dobrałem ładne pakiety po 1,39 i może być w przyszłości 5,7 czy nawet 10,12 złoty ale na to potrzeba czasu oczywiście ryzyko jest nadal duże i każdy scenariusz jest możliwy ale tak jak pisałem jeśli chce się osiagać wysoką stopę zwrotu to trzeba ryzykować, niedługo będą 2 mln obrotu. Pozdrawiam
Nie dajcie się nabrać osiolkowi, który pisze pod pseudonimem El_Comendante to jest jakaś przeznaczona podróbka, która wprowadza chaos, pod różnymi nickami nagania, Pewnie dlatego, że nie kupił po 1,39 lub sprzedał ze stratą i boli go, że dzisiaj tak urosło. Ja nigdy nikogo na nic nie namawiałem, tylko irytują mnie podroby i cwaniaczki, którzy po fakcie udają że coś przewidzieli. Pozdrawiam normalnych inwestorów.