Tak panowie, jeszcze raz potwierdza się przysłowie:
,,ten się śmieje, co śmieje się ostatni,,
Ponieważ tak chamskiego i zajadłego ataku skierowanego przeciwko mnie ze strony amatorów pierwszej Gildy dawno nie było, więc zaprawdę powiadam wam, że zostaniecie przeze mnie totalnie ośmieszeni. Jest to bowiem rodzaj korekty jaką zapowiadałem od dawna a dzisiejsze zachowanie kursu jedynie to potwierdza. Tak, że gdy wy będziecie zaciskali pewną część ciała, ja spokojnie wezmę z BOS to co mi się należy, a potem odkupię akcje AP tak jak zapowiadałem poniżej 3.50 Mógłbym oczywiście wyliczyć tych wszystkich, co się o mnie bardzo brzydko wyrażali, ale wtedy zapewne mój wpis zostałby skasowany. Wszyscy jednak wiemy o kogo tu chodzi. Swoją drogą ciekawy jestem jak się zachowają.
Mam pytanie.................z jakim rodzajem korekty mamy do czynienia ?
Zdradziłeś siebie, swoje poglądy, zdradziłeś kolegów. Ja ostrzegałem przed spadkami i korektą. Ty mój drogi namawiałeś na kupowanie i natrętnie pisałeś o wzrostach. Teraz jasno napisałeś, że podczas tych wzrostów sprzedawałeś znaczne ilości. Tym samym jasno przyznałeś mi rację, ale nie to jest ważne. Ważne jest to mianowicie, że zwyczajnie po prostu oszukałeś swoich kolegów na forum. Mam nadzieję, że nie namówisz moderatora do skasowania tego wątku. Ja cię zresztą o to bardzo proszę moderatorze, nie kasuj, nie ma tu nic co byłoby tego powodem.
,,( ponad 25k sprzedałem ) wiec zostało już mało,,
Tym co się z nim kumplowali serdecznie gratuluję ! Namawiać kolegów do kupowania i wykorzystywać ich kupowanie aby im sprzedać i to całkiem pokaźną ilość jak widać. No no, to macie poważny problem z Marcinem
Marcinie ......................szkoda słów. Twoje próby tłumaczenia, pogrążają cię tylko. Przykro mi , tak jak to onegdaj napisałem zawiodłeś kolegów i zrobiłeś Marcinie z siebie św.........
kolorowy widzi co ktoś pisał, ale tego co on wypisywał nie zauważa - hahaha Po wygraniu przez Trampa miał być Armagedon. Wszystkich posiadaczy akcji wyśmiewał!!! PZU miało spaść poniżej 10 zł - hahahaha Kto 2 miesiące temu posiadał akcje PZU to jego zdaniem to glupiec! A kurs PZU wzrósł o 30% więc kto jest GLUPCEM??? - hahahaha
Dnia 2016-09-28 o godz. 09:56 kolorowy-wiatr napisał(a): >...Właśnie dlatego pozwoliłem sobie stwierdzić, że tylko głupiec w obecnej chwili posiada akcje PZU. Wiem, przepraszam, nie powinienem użyć takiego słowa, baran byłby tu bardziej na miejscu. > kolorowy wiatr > Zapytam na koniec, czy ktoś z was na polskiej giełdzie korzysta z komputera z logo nadgryzionym jabłuszkiem, jeśli tak, to proszę o kontakt > chodzik_ksiezycowy@wp.pl
Cześć kolego Szybki -mamy piątek pozamykałem pozycje na forex więc poczytałem sobie trochę forum. I jak zwykle nasza gwiazda CK błyszczy jak medal na piersi Misiewicza ale taki jego wesoły los.
Co do PZU to bardzo fajnie chodzi w zgodzie z APP-- wykres Tygodniowy. Gdybym grał na akcjach to zapewne bym kupił wtedy na dnie , tym bardziej że była fajna dywergencja na STS a w szczególności na MACD--- wykres Tygodniowy.
http://www.bankfotek.pl/view/2053457
A tu jeszcze taka zagrywka z dzisiaj z euro/usd-wykres 1 minutowy.
Dnia 2017-01-27 o godz. 12:37 kolorowy_wiatr napisał(a): > Tak panowie, jeszcze raz potwierdza się przysłowie: > ,,ten się śmieje, co śmieje się ostatni,, > Ponieważ tak chamskiego i zajadłego ataku skierowanego przeciwko mnie ze strony amatorów pierwszej Gildy dawno nie było, więc > zaprawdę powiadam wam, że zostaniecie przeze mnie totalnie ośmieszeni. > Jest to bowiem rodzaj korekty jaką zapowiadałem od dawna a dzisiejsze zachowanie kursu jedynie to potwierdza. > Tak, że gdy wy będziecie zaciskali pewną część ciała, ja spokojnie wezmę z BOS to co mi się należy, a potem odkupię akcje AP > tak jak zapowiadałem poniżej 3.50
.....................................
I jak tam szklana kula nieudolny wróżbito?- hahahaha