• piatek 27 stycznia 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Tak panowie, jeszcze raz potwierdza się przysłowie:

,,ten się śmieje, co śmieje się ostatni,,

Ponieważ tak chamskiego i zajadłego ataku skierowanego przeciwko mnie ze strony amatorów pierwszej Gildy dawno nie było, więc
    zaprawdę powiadam wam, że zostaniecie przeze mnie totalnie ośmieszeni.
    Jest to bowiem rodzaj korekty jaką zapowiadałem od dawna a dzisiejsze zachowanie kursu jedynie to potwierdza.
    Tak, że gdy wy będziecie zaciskali pewną część ciała, ja spokojnie wezmę z BOS to co mi się należy, a potem odkupię akcje AP
    tak jak zapowiadałem poniżej 3.50
    Mógłbym oczywiście wyliczyć tych wszystkich, co się o mnie bardzo brzydko wyrażali, ale wtedy zapewne mój wpis zostałby skasowany. Wszyscy jednak wiemy o kogo tu chodzi. Swoją drogą ciekawy jestem jak się zachowają.

Mam pytanie.................z jakim rodzajem korekty mamy do czynienia ?

kolorowy wiatr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.158.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: piatek 27 stycznia 2016 Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Wiesz co sprzedam Ci parę akcji po 3,5 tak z dobrego serca żebyś zarobił:)

chcesz?

nie ma podaży nikogo większego na 4,9 stało moje 50 k gdyż sprzedaje połowę pakietu( ponad 25k sprzedałem ) wiec zostało już mało

reszta pakietu zostaje:)

to co chcesz 10 szt po 3,5?

• Re: piatek 27 stycznia 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Marcinie, Marcinie.....

Zdradziłeś siebie, swoje poglądy, zdradziłeś kolegów. Ja ostrzegałem przed spadkami i korektą. Ty mój drogi namawiałeś na kupowanie i natrętnie pisałeś o wzrostach.
    Teraz jasno napisałeś, że podczas tych wzrostów sprzedawałeś znaczne ilości.
    Tym samym jasno przyznałeś mi rację, ale nie to jest ważne.
    Ważne jest to mianowicie, że zwyczajnie po prostu oszukałeś swoich kolegów na forum.
    Mam nadzieję, że nie namówisz moderatora do skasowania tego wątku. Ja cię zresztą o to bardzo proszę moderatorze, nie kasuj, nie ma tu nic co byłoby tego powodem.

kolorowy wiatr
    No to macie swojego Marcina:
    oto jego słowa:

,,( ponad 25k sprzedałem ) wiec zostało już mało,,

Tym co się z nim kumplowali serdecznie gratuluję !
    Namawiać kolegów do kupowania i wykorzystywać ich kupowanie aby im sprzedać i to całkiem pokaźną ilość jak widać.
    No no, to macie poważny problem z Marcinem
    Dywersyfikuję i optymalizuję portfel ale Tobie chyba to obce bo jesteś za 100% w bosiu inwestorze od 7 boleści.

Czy przestałem wierzyć w spółkę?nie bo zostawiam połowę.

Muszę kasiorkę zainwestować w kolejną spółkę i normalne co coś trzeba sprzedać.

Ciech, rafako, pge, mercator i pekao są nie do sprzedania:) wypadło na auto partner

Misiu głowa do góry i nie odpowiedziałeś czy chcesz te akcje po 3,5zł hahahaha

Marcinie ......................szkoda słów.
    Twoje próby tłumaczenia, pogrążają cię tylko.
    Przykro mi , tak jak to onegdaj napisałem zawiodłeś kolegów i zrobiłeś Marcinie z siebie św.........
    Normalna kolej rzeczy, każdy z nas kiedyś kupuje, kiedyś sprzedaje.

Z tym ,że ja po sprzedaniu 1/4 części swoich akcji nie będę pisał, że teraz spółka jest be i , że spadnie do 3,5 lub niżej.

Oczywistą sprawą jest, że na rynek trafi jeszcze 25k akcji ale nie po 4,80:)

Czy to coś zmieni z kursem apr?

Inteligenty człowiek wyciągnie z tego informację, że blok na 4,9 był nieinstytucjonalny a baran, że Marcin oszukał kolegów:)

Skończyłem szkoda słów......

• kurs PZU wzrósł o 30% więc kto jest GLUPCEM??? - hahahaha Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    kolorowy widzi co ktoś pisał, ale tego co on wypisywał nie zauważa - hahaha
    Po wygraniu przez Trampa miał być Armagedon. Wszystkich posiadaczy akcji wyśmiewał!!!
    PZU miało spaść poniżej 10 zł - hahahaha
    Kto 2 miesiące temu posiadał akcje PZU to jego zdaniem to glupiec!
    A kurs PZU wzrósł o 30% więc kto jest GLUPCEM??? - hahahaha

Dnia 2016-09-28 o godz. 09:56 kolorowy-wiatr napisał(a):
    >...Właśnie dlatego pozwoliłem sobie stwierdzić, że tylko głupiec w obecnej chwili posiada akcje PZU. Wiem, przepraszam, nie powinienem użyć takiego słowa, baran byłby tu bardziej na miejscu.
    > kolorowy wiatr
    > Zapytam na koniec, czy ktoś z was na polskiej giełdzie korzysta z komputera z logo nadgryzionym jabłuszkiem, jeśli tak, to proszę o kontakt
    > chodzik_ksiezycowy@wp.pl

https://www.bankier.pl/forum/temat_28-wrzesnia-2016-roku-brednie,21940531.html
  • Re: kurs PZU wzrósł o 30% więc kto jest GLUPCEM??? - hahahaha Autor: ~adaś [83.26.96.*]
    Cześć kolego Szybki -mamy piątek pozamykałem pozycje na forex więc poczytałem sobie trochę forum.
    I jak zwykle nasza gwiazda CK błyszczy jak medal na piersi Misiewicza ale taki jego wesoły los.

Co do PZU to bardzo fajnie chodzi w zgodzie z APP-- wykres Tygodniowy.
    Gdybym grał na akcjach to zapewne bym kupił wtedy na dnie , tym bardziej że była fajna dywergencja na STS a w szczególności na MACD--- wykres Tygodniowy.

http://www.bankfotek.pl/view/2053457

A tu jeszcze taka zagrywka z dzisiaj z euro/usd-wykres 1 minutowy.

http://www.bankfotek.pl/view/2053459

awsd54

• Re: kurs PZU wzrósł o 30% więc kto jest GLUPCEM??? - hahahaha Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    Nie inaczej ; )
    Pozdro Adaś : )
  • Re: piatek 27 stycznia 2016 Autor: ~Koko [79.24.108.*]
    PROSZĘ IGNOROWAĆ WSZYSTKIE POSTY TEGO BURAKA kolorowego I NIE ODPISYWAĆ ANI SŁOWA!
  • ............ten się śmieje, co śmieje się ostatni,,.................... Autor: ~ostatni-śmiech [89.228.79.*]
    Dnia 2017-01-27 o godz. 12:37 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > Tak panowie, jeszcze raz potwierdza się przysłowie:
    > ,,ten się śmieje, co śmieje się ostatni,,
    > Ponieważ tak chamskiego i zajadłego ataku skierowanego przeciwko mnie ze strony amatorów pierwszej Gildy dawno nie było, więc
    > zaprawdę powiadam wam, że zostaniecie przeze mnie totalnie ośmieszeni.
    > Jest to bowiem rodzaj korekty jaką zapowiadałem od dawna a dzisiejsze zachowanie kursu jedynie to potwierdza.
    > Tak, że gdy wy będziecie zaciskali pewną część ciała, ja spokojnie wezmę z BOS to co mi się należy, a potem odkupię akcje AP
    > tak jak zapowiadałem poniżej 3.50

.....................................

I jak tam szklana kula nieudolny wróżbito?- hahahaha
[x]
AUTOPARTN 1,08% 23,35 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.