Pieski ujadają na spadki naganiają a jaką podstawe mają taką że akcji nie maja a za to co było mają nadzieje że powsiadają powodzenia..14mln akcji jest trzymane wiec na co liczycie?.
Pit spoko pare wpisów że lipa i kurs spada niech tak będzie chcą sie załapać co się dziwisz ci co się boją oddadzą i tyle sprytniejsi kupią jak zawsze bo co to za ryzyko na 10000 czy 20000 tyś pralka się w domu rozpadnie i wykładasz większą kase
a gdzie masz zlecenia kupna skoro mówisz że ktoś nagania na spadki. Nikt tego na razie nie chce kupować i tyle skoro wyrok nie jest prawomocny to ktoś złożył odwołanie zobacz kiedy była sprawa w sądzie, info i który dzień jest dzisiaj ...
.... a jak będzie panika i wszyscy zaczną sprzedawać ? ... gdzie masz podstawę do wzrostów ? upadłość i wykluczenie z GPW dalej jest na tapecie ale każdy może pisać bajki że źli ludzie naganiają na spadki bo Ty sam chcesz szybko to sprzedać i walczysz żeby inni przed Tobą nie zaczęli sprzedawać itp. itd.
Mam nadzieje że tekst będzie w całości . Popatrz proszę po forum pojawiają się wpisy i nicki których wcześniej nie był jak łatwo to ustalić bo to każdy może przeczytać pojawiają się w momencie gdy kurs szybuje na 0,22 i co sprawdź sobie wyzwiska od naganiaczy wpisy że trup itp kolego jak myślisz że ktoś chce żebyś kupił te akcje to jesteś w błędzie sprzdej je jeszcze zdążyć dziś po lewo chętny na 50000 po 0,11 i 83000 po 0,10 uwierz będziesz pierwszy . I już zakończyłem wpisy na tym forum powodzenia oby każdy był na + pozdrawiam.
chłopie kto tu nagania ? po lewej masz zlecenie kupna np 10.000 szt po 6 gr za wielkie 600 zł, wyżej 800 lub 900 zeta. To ty masz chyba akcji za wielkie 60 zł Druga strona medalu jak ktoś kupił akcje po 22 gr za 10 tyś zł dzisiaj ma 5 tyś zł a w poniedziałek może mieć tylko 2,5 tyś zł gdyby kurs spadł na 6 gr. - to są rozważania teoretyczne. Gdybym kupił dzisiaj akcji za 10 tyś zł po 11 gr to komu je sprzedam? tym grubasom z ulicy co wystawili zlecenia po 600 zeta ? Zrobili podbitkę na 22gr i wyszli z tych akcji bo wiedzieli że będzie odwołanie, została drobnica z ulicy i walczy o utrzymanie kursu kaską wielkości napiwku. Oczywistym jest że ja nie mam akcji i obecnie nie opłaca mi się wchodzić, bo będzie marazm i czekanie miesiącami na rozpatrzenie przez sąd odwołania - a kurs nie poszybuje o 100% w górę tylko będzie spadał pod swoim ciężarem (może nie będzie spadał). Powodzenia drobne kotki
PS oczywiście po wypłacie możecie sobie znowu uśrednić kupując po 6-10 gr.
Po drugie dla tych co nie mają akcji jest powód żeby obserwować spółkę i kiedyś wejść jak będzie pozytywne info ( te realne i prawomocne nawet jak będzie kurs otwarcia po 30gr ).
No to skoro nie masz to po co się udzielasz. Z powołania? A to co piszesz jest w rownym stopniu prawdą jak i nieprawdą. Skoro ktoś chce sobie wskoczyć z napiwkiem jak to nazywasz to czemu nie. Przecież to drobinki a 10k niech sobie leży. Chocby i pół roku bo i tak nimi świata nie zwojujesz.
Ej a dlaczego nie ma 100% tekstu? Panie moderator okrojenie paru słów może nie do końca oddać prawidłowość przekazywanej treści albo wszystko albo blokuj całość ! Dodam że czy ktoś chce sprzedać czy kupić to jego indywidualna sprawa .