chłopie kto tu nagania ? po lewej masz zlecenie kupna np 10.000 szt po 6 gr za wielkie 600 zł, wyżej 800 lub 900 zeta.
To ty masz chyba akcji za wielkie 60 zł
Druga strona medalu jak ktoś kupił akcje po 22 gr za 10 tyś zł dzisiaj ma 5 tyś zł a w poniedziałek może mieć tylko 2,5 tyś zł gdyby kurs spadł na 6 gr. - to są rozważania teoretyczne.
Gdybym kupił dzisiaj akcji za 10 tyś zł po 11 gr to komu je sprzedam? tym grubasom z ulicy co wystawili zlecenia po 600 zeta ?
Zrobili podbitkę na 22gr i wyszli z tych akcji bo wiedzieli że będzie odwołanie, została drobnica z ulicy i walczy o utrzymanie kursu kaską wielkości napiwku.
Oczywistym jest że ja nie mam akcji i obecnie nie opłaca mi się wchodzić, bo będzie marazm i czekanie miesiącami na rozpatrzenie przez sąd odwołania - a kurs nie poszybuje o 100% w górę tylko będzie spadał pod swoim ciężarem (może nie będzie spadał).
Powodzenia drobne kotki
PS
oczywiście po wypłacie możecie sobie znowu uśrednić kupując po 6-10 gr.
Po drugie dla tych co nie mają akcji jest powód żeby obserwować spółkę i kiedyś wejść jak będzie pozytywne info ( te realne i prawomocne nawet jak będzie kurs otwarcia po 30gr ).