Dziękuję ICE pamiętam, cenie sobie Twoje posty, Twój sposób myślenia i podejścia do tematu. Czytam to co piszesz, coś tam sobie jeszcze swojego dodumam i ciulam powolutku troszkę. Moja granica to tylko tyle żeby się zabawić ale jednocześnie nie pomoc im w tym co robią... Adrenalina i hazard to wreszcie uczciwie i adekwatne określenie na to co tutaj się dzieje :-)
Niejaki ice nie przeinaczaj faktów bo zaraz cofniemy się do dyskusji jaka jakiś czas temu i pokażemy co wypisywałeś na ryn forum! Każdy kto czytał ze zrozumieniem ten wie o czym mowa. Zawsze pisałem, że tu potencjał jest duży i mur był ustawiony w okolicach 1,40 ale ryzyko jest nadal duże. Pozdrawiam myślących.
Od momentu obrony 1,4 pisałem o możliwym odbiciu. Gdyby nie było grubasa na 1,4 to kurs przy tak ogromnej podaży znalazł by się w okolicach 1,1zł. Patrzę realnie na to co się dzieje, Więc jak chcesz to wróć sobie do moich wcześniejszych postów i poczytaj dokładnie. Dla mnie to wywalanie było zbyt oczywiste i w bardzo dużych ilościach, info praktycznie tego samego dnia. Mam swoje przemyślenia na ten temat. Przerzucili z oficjalnych kont na słupy i tyle. A w mojej ocenie Almy, nic się nie zmieniło, ma trudną sytuację. Pisałem wcześniej, że gra może jest pod oficjalne stanowisko Żarneckiego. Jest zbieranie i tyle w temacie. Idę z grubym.. Jak góral przedstawi jakąś wizję, to będzie dopiero skok, dokładnie tak samo, jak z sanacją, tylko wtedy raczej trzeba będzie opuścić okręt. czysta ruletka, dojdzie do 1,4 sprzedaję, a w górę to się dopiero zobaczy.
Myślę że nawet niżej niż 1.1... przy okazji ponawiam też pytanie zadane w którymś innym wątku - jak w sytuacji jaka jest w tej spółce wyjść z ok 3,5 mln papieru? odpowiedzi tutaj nie oczekuję, niech każdy odpowie sobie sam, myślę że większość wie, a reszta doczyta gdzie trzeba...
Sytuacja tej spółki jest jasna jeśli ktoś czyta sprawozdania do 30.09, dalej spokojnie wystarcza komunikaty... o tym pisaliśmy ICE i ja, ja nadal podtrzymuje że to dno, 7 m mułu i wodorostow....
Na wizję P. Zarneckiego bym nie czekał, jest jasna, poza tym jego osoba spełnila już swoją rolę wystarczy popatrzeć na media :-) ratunek, zbawca etc....oczywiście całości, dziś jak się okazuje to chyba trzech sklepów w końcu i to w dzierżawie....
Pożyjemy zobaczymy co będzie....