• Historia głupoty Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    Nie posiadać akcji i przesiadywać na forach ;-)... Myślenie takiego leszcza "ja straciłem, więc inni nie mogą zyskać", bo mi gul wyjdzie... :D

• Re: Historia głupoty Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    jakim trzeba być idiotą i desperatem aby naganiać na akcje trupa bez żadnej wartości, robić fałszywe nadzieje ludziom co kupili że coś z tego będzie, chociaż wszystkie dokumenty wskazują na to że jest to oszustwo na masową skalę.
  • Re: Historia głupoty Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    jeśli wysuwasz takie wnioski kowaliku, który miał zamilknąć na choćby miesiąc, to moja rada jest następująca. Mniej pisać, a wykorzystywać środki prawne. Ja nikogo nie namawiam na akcje tej, czy innej spółki. Tutaj nie przedszkole, każdy sam podejmuje ryzyko i się nie żali... Kto posiada akcje i wykazał choć trochę trudu, ten wie co się będzie tutaj działo... Ten co nic nie robi, nic nie wie i nic nie osiągnie, proste!!! Na tacy tutaj niczego nie dostaniesz, a tylko zostaniesz oskubany, zresztą co mnie cieszy. Twoje puste gadanie staje się już żałosne... Jeszcze jakbyś był inwestorem tej spółki to bym zrozumiał gorycz...
  • Re: Historia głupoty Autor: ~raxa [58.59.68.*]
    Dobrze napisane :) Tez nie rozumiem tych ujadających kundli jakim trzeba być zawistnym człowiekiem żeby tak robić.
  • Re: Historia głupoty Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    dokładnie raxa, w pełni się zgadzam :-))))))
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.