• INFO!!! Autor: ~dominik [5.172.236.*]
    http://biznes.onet.pl/gielda/komunikaty-espi-ebi/fota-sa-informacja-w-przedmiocie-pierwszej-licytac,353359,komunikaty-detal.html
  • Re: INFO!!! Autor: ~dominik [5.172.236.*]
    ''Sąd Rejonowy w Rybniku zniósł termin pierwszej licytacji nieruchomości należącej do Emitenta wyznaczonej na dzień 24 stycznia 2017 roku położonej w Rybniku.''

Jutro to się chyba nie otworzy!
  • Re: INFO!!! Autor: ~xyx [83.28.4.*]
    Logiczne , ze nie mogła odbyć sie licytacja .
    Dogadali sie z BH.
  • Re: INFO!!! Autor: ~Iks [188.146.168.*]
    A może nie było chętnych, nikt nie złożył rękojmi w kwocie 10 % oszacowania i dlatego Sąd zniósł termin licytacji?
    zniósł termin to oznacza usunięcie z wokandy licytacji -a to dalej oznacza ,ze ktoś wpłacił 1.5 mil.zł BH i mamy inwestora w Focie,ten inwestor to,VW Poznan
  • Re: INFO!!! Autor: ~dominik [5.172.236.*]
    xyx, czyli do ilu jutro dojdzie?
    chętnych było 20 osób bo cena była atrakcyjna ale komornik nie dopełnił formalności i tak samo będzie z licytacją w Poznaniu, nie wiem do ilu kurs podskoczy
  • Re: INFO!!! Autor: ~Piter [94.254.148.*]
    https://web.facebook.com/firmaFOTA/ i do roboty poszukują przedstawicieli :)
    Sąd nie podał z jakiego powodu usunął z wokandy licytacje,czy z powodu nie usunięcia przez komornika braków formalnych licytacji czy z innego powodu? o to jest pytanie?W raporcie bieżącym nie ma mowy z jakiego powodu Sąd zniósł termin. Wydaje mi się ,że gdyby były wady prawne licytacji to by Sąd od razu podał powód zniesienia terminu. Coś jest tu grubego na rzeczy .
    jednak jest inwestor i to gruby,licytacja w Poznaniu może się nie odbyć bez podania przyczyny tak jak w Rybniku.

Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Poznań-Grunwald i Jeżyce w Poznaniu Michał Rojewski wskazał, iż pełna lista ruchomości dostępna jest na stronie internetowej, a suma wywołania wynosi 75% oszacowania. Przystępujący do przetargu obowiązany jest złożyć rękojmię w wysokości jednej dziesiątej sumy oszacowania, a stawienie się jednego licytanta wystarcza do odbycia przetargu.
    Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Poznań-Grunwald i Jeżyce w Poznaniu Michał Rojewski wskazał, iż licytacja może się nie odbyć bez podania przyczyny 
  • Re: INFO!!! Autor: ~qqq [85.237.190.*]
    To jeszcze zdradź wszystkim tajemnicę, jaki interes ma ów gruby inwestor, żeby inwestować w maksymalnie zadłużoną i nie rokującą spółkę :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~Adi001 [94.254.145.*]
    ...no właśnie xyx...? Napisz coś więcej...? o Tym "inwestorze"....? ( patrz: na wypowiedź "qqq)...?
  • Re: INFO!!! Autor: ~gość [81.190.243.*]
    Ja Ci odpowiem glupcze, innowacje i zyski
    Innowacje? Jakież to innowacje znajdziesz akurat w tej konkretnej, zadłużonej i kompletnie nierentownej (od lat) spółce? :)
    Zyski? Jakież to zyski w tej spółce? (spójrz w raporty) :)

A nade wszystko interesuje mnie "teoria VW" :)
    Po kiego czorta VW akurat ma inwestować w to truchło? :)

Oświeć mnie, Mędrcze :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~gość [81.190.243.*]
    Masz wybór, albo czekasz albo wywalasz akcje
    A kto mówił, że w ogóle jakieś mam? :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~xyx [79.185.201.*]
    teraz powinno się ukazać info z BH o wykreśleniu hipoteki na nieruchomościach w Rybniku i w Poznaniu.
    cała procedura licytacji polegała na zastosowania takiej formalności aby wykreślić hipoteki i przystąpić banku do układu.
  • Re: INFO!!! Autor: ~qq [77.65.52.*]
    jakie nieruchomości masz w Poznaniu ?

• Re: INFO!!! Autor: ~pit [94.254.148.*]
    bardziej ruchomości :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~pio [212.160.142.*]
    no i jak zwykle nic się nie dzieje :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~rodryg [178.37.11.*]
    Ach ileż to już razy według xyz miałbyc odjazd , ja na razie nadal z boku obserwuje.
  • Re: INFO!!! Autor: ~pio [212.160.142.*]
    w końcu trafi :):) kiedyś musi :)
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.