• prośba do zarządu Autor: ~wudu [37.47.75.*]
    Mam nadzieję , że zagląda tu czasem jakiś pracownik z PR lub innego działu do kontaktu z inwestorami.
    Czy Spółka mogłaby stosować  się do zbioru wskazówek zebranych przez GPW a zwanych „Dobre Praktyki Spółek „ lub napisać raportem bieżącym dlaczego do nich się nie stosuje ? Prawda jest taka ,że nie musi.
    Chodzi dokładnie o to by podawać szacowane miesięczne przychody tak jak to czyni kolega z branży czyli Unimot. To zależy tylko od dobrej woli zarządu , od tego jak traktują akcjonariuszy , od tego czy polityka informacyjna to cwaniakowanie .
    Przychody i zyski rosną ,więc teraz jest czas na chwalenie się a nie jak będzie źle .
  • Re: prośba do zarządu Autor: ~ocholewka [31.174.196.*]
    heh
    nawet nie podali dotychczas terminów publikacji raportów w tym roku
    dno
    zaczynam żałować że wogole to kupiłem
    zadowoleni są tylko ci co weszli rok temu i wcześniej bo sa zarobieni ci co kupili po 150 i więcej już tak się nie cieszą bo wzrosty się skończyły w październiku na 212

• Re: prośba do zarządu Autor: ~ja [79.186.105.*]
    zawsze jest paru co narzeka,:)
  • Re: prośba do zarządu Autor: ~grzegorz [83.4.4.*]
    Dnia 2017-01-22 o godz. 12:45 ~wudu napisał(a):
    > Mam nadzieję , że zagląda tu czasem jakiś pracownik z PR lub innego działu do kontaktu z inwestorami.
    > Czy Spółka mogłaby stosować  się do zbioru wskazówek zebranych przez GPW a zwanych „Dobre Praktyki Spółek „ lub napisać raportem bieżącym dlaczego do nich się nie stosuje ? Prawda jest taka ,że nie musi.
    > Chodzi dokładnie o to by podawać szacowane miesięczne przychody tak jak to czyni kolega z branży czyli Unimot. To zależy tylko od dobrej woli zarządu , od tego jak traktują akcjonariuszy , od tego czy polityka informacyjna to cwaniakowanie .
    > Przychody i zyski rosną ,więc teraz jest czas na chwalenie się a nie jak będzie źle .

Rozumiem, że napisałeś list do Zarządu w tej sprawie.
  • Re: prośba do zarządu Autor: ~wudu [37.47.75.*]
    dobrze rozumiesz Grzesiu mądralo
  • Re: prośba do zarządu Autor: ~Grzegorz [83.4.4.*]
    Nie rozumiem o co Ci chodzi i skąd ta złość w stosunku do mojej osoby. Czekaj w takim razie na odpowiedź zarządu. P.S przypomnę tylko że ten starszy kolega z branży Unimot w tym roku rowniez nie będzie publikował prognozy. Więc argument słaby raczej
  • Re: prośba do zarządu Autor: ~wudu [37.47.75.*]
    "Dobre Praktyki Spółek " nic nie mówią o podawaniu prognoz , ja też o tym nic nie pisałem więc nie mieszaj kolego wszystkim w głowach , nie siej zamętu
[x]
ONICO 0,00% 16,00 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.