• Jaka tu Cisza! Autor: ~Podniecony [95.175.8.*]
    ......NIKT nie wywala......więc pora rozpocząć odliczanie - pociąg za chwilę rusza...kto się spóżni może tylko pomachać...!!!!!!!!!!!!
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~Podniecony [95.175.8.*]
    .......NIE namawiam NIKOGO do kupna.......ale jeszcze teraz jest bardzo tanio i jeśli zdąży przy obecnej cenie-9,60 -...to napewno nie Pożałuje............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~Nowy [31.0.67.*]
    Wez chlopie nie pier...l bo Esotiq to gniot jakich malo. Taka jest prawda i niestety jestem posiadaczem tego nedznego papierka z duza strata. Kilka miesiecy temu jeszcze mialem nadzieje i przekonanie ze to dobra spolka ale niestety trzeba spojrzec prawdzie w oczy i pogodzic sie ze strata, bo lepiej to tu nie bedzie. Nawet nie ma komu sprzedac bo nie obrotow. Dno i wodorosty.
    Za chwilę ,to będzie baj-baj..........a i widłowemu dadzą zajęcie......tutaj szczupaki zaczną polowanie na i zacznie się zabawa -karnawał w pełni ....panienki czas przyozdobić!!!
    .....Oj szykuje się nam ostra jazda....rekiny zchrupią szczupaka .......będzie Dzidaaa....!!!!!
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~Nowy [31.0.68.*]
    Tak a wzgledem czego wysuwasz takie pozytywne opinie? A ja Ci mowie ze bedzie zjazd do 7 a pozniej podzial syfa na dwa syfy i bedzie sie krecic w okolicy 3 zl a za Femestage zjazd do 10 gr tak jak to opisane w komunikacie. GPW przeroslo ta amatorszczyzne i zaczynaja sie topic . Ja mowie ze bedzie zjazd i nic wiecej wiec trzymcie sie zdala od tego gniota bo jest wiele innych DOBRYCH spolek. Esotiq to bagno Pamietajcie.
    ...No to życzę udanych zakupów Dobrych spółek.......jest dużo możliwości......a Esoti dziś gniot ...jutro-pojutrze itd.-Wielki Knot.!!! Wiara czyni cuda- a cierpliwość zostanie sowicie wynagrodzona....dzisiaj jeszcze kombinują CI SAMI....co wkrótce te same Cienie podniosą cenę do góry - np. teraz o 16.37 w parę sekund stać ICH było na jedyną dzisiaj ustawkę-zagrywka do jednej bramki....!!!
    Taka prawda-nie ma co truć otoczenia spółki,tylko czas najwyższy -[oczywiście .jeśli posiada ktoś wolne środki] , aby dokupić sobie trochę Esoti- póki są tak tanie.....sam wczoraj dokonałem zakupu po cenie zamknięcia .Spółka jest w porzo.......a cena obecna niestety,ale została zmanipulowana celowo......no i te same duszyczki postarają się, ,,,ze cena zacznie niebawem o wiele razy szybciej rosnąć ,aniżeli spadala......-ktoś musi stracić,aby ktoś drugi mógł zarobić ..sam traciłem.....a póżniej ktoś na mnie zarobił- też miałem wzloty i upadki i myślę, aby w razie niepowodzeń - nie zatruwać innym osobom uszy......ot i wszystko!!!
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    kolego powagi troche...jak zlazilo w dol kupowalem i kupowalem od 18 w dol, az usrednilem na poziomie 10,2...5k akcyjek eleganckich i pachnacych i pasujących jak ulał..i tak sobie czekalem i czekalem przez ost. 2 miesiace..ale to nie wolontariat
    wywalalem na +- na 0 cholera juz teraz wiem...ale takich kombinowanych spolek jest pelno...ktos tam spuscil w dol = ktos sobie kupil.
    Po łbie dostali najmniejsi. Jesli tu wroce-a moze jak przebije 13pln - to mniejszym pakietem bo ta spolka tak dziwna jake wszystkie "ciuchowo-majtkowe" na bananowej. Kosmetyka tez nie lepsza. Więc jakies tam plany mają, 3mam kciuki.
    A czy myslą o "maleńkich" hehe...jasne. Jak zawsze. Mają Was i Nas w poważaniu.
    Zarząd, decyzje, podziały,propaganda wyników,plany...się dzieję.
    Qcze.
    pzdr jeszcze obecnych.
    A jest ktos jeszcze z górnych granic ? Bez usrednienia ? podziwiam...
  • Do Nowy Autor: ~Rek [89.15.238.*]
    Idziesz po równi pochylej, stoczysz się nawet w czasie hossy. Czy nic nie rozumiesz? Masz małe doświadczenie i teraz już wiadomo, że jesteś zagrożeniem sam dla siebie, nikt cię nie uratuje, stałeś się przemądrzaly. Więcej dystansu i swobody w inwestycjach
  • Re: Do Nowy Autor: ~cha [83.209.238.*]
    fajna spólka , wiem bo mam. Nie rozumiem dlaczego ci nie zadowoleni zawsze truja otoczenie . Przy odpowiednim podejściu spólka może służyć do ocliczania podatku, ale to dla mocno umoczonych. reszta czeka.
  • Re: Do Nowy Autor: ~Mroczek_Krk [94.254.139.*]
    TWARDO wierzę w TWARZ naszej głównej marki

link
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~pewniak [95.108.74.*]
    RUSZA ALE NA Biomass Energy Project!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Jaka tu Cisza! Autor: ~Nowy [37.248.167.*]
    Dobra fakt morze przesadzilem mowiac ze to syf ale ciagle jestesmy w tendencji spadkowej. Prezes zapewnial ze bedzie dobrze ale jakos tego nie widze, salony niestety swieca pustkami. A poza tym dlaczego niby Ci ktorzy teraz zdolowali kurs mieliby go podbic. Gdyby tak bylo dlaczego zarzad nie reaguje na takie machloje przeciez chyba ktos sie tym zajmuje w firmie.Ja uwazam ze kurs niestety dalej bedzie spadal tym bardziej ze ciagle brak szczegolowych info o podziale a to zniecheca powaznych inwestorow. Sam ciagle posiadam akcje i niestety mam juz ogromna strate i sam sie sobie dziwie dlaczego nie pogonilem w transzach jak chodzil po 13 zl no ale natura czlowieka jest zachlanna i wtedy mialem dobre przeczucia a teraz niestety wg mnie bedzie lipa. Pogodzilem sie juz ze strata jak narazie ale mam nadzieje ze za rok moze dwa wyjde jeszcze na zero przy jakiejs podbitce.
[x]
ESOTIQ 0,73% 41,30 2025-09-23 17:01:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.