Witam Już mamy 600 000 dolców!! Brawo - do raportu za 4 kwartał tak połowa lutego będziemy mieli inne poziomy - może nareszcie jakieś przyzwoite!!! 2 złote na początek!!
co sie martwisz to sie dokupi wiecej niekoniecznie dzis, a wiadomo ze bedzie wyzej kurs w przyszlosci tutaj, bo na spolkach to ja sie akurat znam, wiec i tak sie zarobi glowa do gory emka :D
wiadro zimnej wody na głowę ... jedyny zakład który mieli sprzedali .... teraz jakiś drobny giszewcik co zresztą widać po III kw i na co tu liczyć ................. może ktoś mi powie jaka tu marża raptem umowa na 2,5 mln zł a samej amortyzacji rocznej maja 3,2 mln ............................... to dmuchawka ale jak podpompują i ktoś zarobi to gratulacje
Do raportu za 4 kwartal juz zostal miesiac. Ci co dłużej tutaj siedza to maja pojecie jakie tam beda liczby. Rekordowe. Do konca marca zwrot reszty pozyczek, bo juz czesc zwrocono.
Wszystko zalezy od informacji i od podazy akcji. Ludzie maja troche dosc tej społki wiec nie liczył bym na 1 zł w styczniu. Chyba, że ze 3 dobre infa dadzâ to tak.
Ja bym obstawiał ten piätkowy wzrost jako korekte w trndzie spadkowym. Zmiana trendu możliwa jak utrzymane zostanä piàtkowe wzrosty i popyt ustawi siè wyżej tak na 75 groszach. Wtedy bedzie szansa na atak 1 złotego. Obstawiam ze w styczni ppd koniec jeszcze jedno moze dwie umowy i do raportu w połowie lutego może byc ciekawie. Obstawiam kurs 75-85 gr. Po raporcie jak bedà rekordowe wyniki to mamy 1.2-1.3 a jesli wpłynà pieniadze za sprzedaż spôłki do koñca marca to nawet 2 może 2.5 złotego. Narazie ja czekam i obserwuje jak to inni rozgrywajà.