• dywidenda Autor: luki159 [94.254.166.*]
    chyba będzie bo zaczyna się zbieranie !
  • Re: dywidenda Autor: ~Romano74 [94.254.240.*]
    429 sztuk po 37,50 - to mój zakup.

Mocno siedzę w AssecoSEE, wyszedłem z ATM (nie chcę inwestować w spółki gdzie jest pan Tomasz Cz.), a teraz szukam alternatywy dla tej inwestycji. Analizowałem od kilku dni i podjąłem decyzję o zaangażowaniu się. Było tanio więc wszedłem. Inwestuję tylko długoterminowo więc póki co 429 sztuk nie jest w obrocie :)
  • Re: dywidenda Autor: ~Wielkie_Joł [110.170.113.*]
    Dlaczego nie chcesz mieć do czynienia ze spółkami pana Tomasza Cz. jeśli można wiedzieć. Czymś Ci podpadł? Pytam serio.
  • Re: dywidenda Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Dnia 2017-03-10 o godz. 12:51 ~Wielkie_Joł napisał(a):
    > Dlaczego nie chcesz mieć do czynienia ze spółkami pana Tomasza Cz. jeśli można wiedzieć. Czymś Ci podpadł? Pytam serio.

Z tym pytaniem o Tomasza Cz. to jaja sobie robisz?
  • Pytanie o Tomasza Cz. Autor: ~Wielkie_Joł [110.170.113.*]
    Po pierwsze to przepraszam za wbicię się w ten wątek z innym tematem ale zaciekawił mnie i to nie ja wymieniłem Tomasza Cz. jako pierwszy ;)

Nie nie robię sobie jaj. Napisałem przecież, że pytam serio. Nie mam żadnych doświadczeń z tym człowiekiem, a ostatnio wpadła mi w oko jedna z jego spółek. Trochę poszperałem o nim w sieci i niczego złego o nim nie znalazłem wśród przeczytanych artykułów, natomiast jak chodzi różne wpisy forumowe to oczywiście: "złodziej", "oszust", itp. itd. Zawsze pod tego typu wpisami umieszczam swój z takim samym zapytaniem jak i tutaj ale nikt nie potrafi napisać mi żadnych konkretów. Dlatego naprawdę wdzięczny jeśli ktoś mi spróbuje uzasadnić choćby skrótowo negatywną opinię na jego temat.
  • Re: dywidenda Autor: lasekdrugi [185.44.172.*]
    radzę poczytać projekty uchwał, tam nawet jest zapisane jak duża to będzie dywidenda :)

• Re: dywidenda Autor: ~tomek [94.254.137.*]
    Jaka będzie dywidenda 3,25 na akcję ???
  • Re: dywidenda Autor: ~desperado [69.113.224.*]
    2.75
  • Re: dywidenda Autor: lasekdrugi [185.44.172.*]
    przed podatkiem
  • Re: dywidenda Autor: ~Tomek [94.254.129.*]
    A jednak 3.25
[x]
MCLOGIC 0,00% 58,51 2017-07-13 09:55:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?