• Ciekawe kto kupuje te papierki Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Cos mi sie zdaje ze przetasowania ciag dalszy. Ktos chce przejac kontrole abolutna. No i pewnie klakierzy sie pojawia z nowymi infami. Zarty na calego.
  • Re: Ciekawe kto kupuje te papierki Autor: ~investor [185.89.251.*]
    To chyba dobrze, że mają nowe kontrakty i o tym informują rynek. Dopiero niedawno uruchomili nowe zakłady produkcyjne, więc teraz pracują nad wypełnieniem mocy produkcyjnych.
  • Re: Ciekawe kto kupuje te papierki Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Generalnie to dobrze jak sie ma kontrakty. W tym jednak przypadku wcale tak byc nie musi. Piszesz jakbys byl z marketingu LS.
    Poczytaj wczrsniejsze wpisy jak kreca tym biznesem, nie bede sie powtarzal.
    Niedawno uruchomili nowe zaklada.... wybacz, ale to wlasnie jednak z przeslanek do zamkniecia tej firmy. Te zaklady otwierali kilka lat robiac dlugow taka gore, ze Himalaje moga sie schowac.
    Liczysz na wyniki? No to sobie spokojnie przelicz kontrakt niemiecki. Ile zarobia? Drugie pytanie to kto, jesli juz, zarobi? Odpowiedz jest w komunikatach, nie trzeba specjalisty by to zrozumiec.
    A z reszta, jazdy ma glowe, birch sobie nia rusza. Jak widzisz w tym jakis interes, rob go. Ja twierdze ze nie zrobisz.
  • Re: Ciekawe kto kupuje te papierki Autor: ~morris [94.254.146.*]
    A ty piszesz jakbyś był z konkurencji albo chciał tanio kupić akcje.
  • Re: Ciekawe kto kupuje te papierki Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Nie chce tego szmelcu. Juz bym to mogl dawno zrobic, ale to przegrany tenant. Z konkurencji tez nie jestem. Boisz sie tej prawdy? A moze nie mozesz wiecej upchac na rynku bo nikt kupic nie chce (slusznie poniekad).
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,10 2021-05-12 12:53:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.