• obroty Autor: ~absolut [159.153.156.*]
    wczoraj 150k w jednej transakcji, dzisiaj przed chwila to samo. ciekawe co znowu kombinują te FIZy.
  • Re: obroty Autor: miki202020 [91.226.50.*]
    Spójrz na raporty. Dzisiaj to jeszcze kupował zarząd.
  • Re: obroty Autor: ~absolut [159.153.156.*]
    tak wiem ale to bylo 50k. spodziewam sie kolejnych raportow odnosnie reszty z wczoraj i dzisiaj. tylko czy cokolwiek cos z tego wyniknie?
  • Re: obroty/absolut Autor: ~mabmab [178.37.239.*]
    patrz wpisy tax management elemelka...... FIZ jest wehikulem podatkowym . Kupuje jako zarejestrowany nie w P,chyba Luksemburg. Zarzad odsprzeda acje FIZ . I tak w koleczko -
  • Re: obroty/absolut Autor: ~darad [83.20.78.*]
    lepiej powiedz - zgadnij, kiedy to się skończy, kiedy tu będzie z w y k ł y handel ?
  • Re: obroty/absolut Autor: ~absolut [159.153.156.*]
    dzisiaj znow to samo. to sie juz robi zalosne. wolalbym aby spolka skupila sie w pierwszej kolejnosci na biznesie, dobrych praktykach w tym rzetelnej i wyczerpujacej polityce informacyjnej (stawiam dolary przeciw orzechom, ze malo kto tutaj wie cokolwiek o przejetych w zeszlym roku spolkach gdzie jak CCC przejelo eobuwie to poswiecilo praktycznie cale spotkanie z inwestorami aby umowic to przejecie i zaprezentowac korzysci jakie przyniesie), poprawie marzy itp. Glownie o czym czytam apropo ELE to zabiegi finansowe, ktore dla srednio zorientowanej w zawilosciach finansowych osoby sa i tak niezrozumiale.
  • Re: obroty/absolut Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Mam dosc jak pragne podskoczyc, nie rozumiem nie znam sie zarobiony jestem. Na chlodno wiecej plusow niz minusow przynajmniej tych wiadomych przecietnemu inwestorowi a od ponad roku taka mizeria ze wzkazaniem na na mocniejszy zjazd. Moze od 3.00 bedzie powazniejsze odbicie. Szkoda straconego czasu na elemelku.
  • Re: obroty/absolut Autor: ~Amator [176.111.127.*]
    Dnia 2017-01-11 o godz. 15:27 ~sega napisał(a):
    > Mam dosc jak pragne podskoczyc, nie rozumiem nie znam sie zarobiony jestem. Na chlodno wiecej plusow niz minusow przynajmniej tych wiadomych przecietnemu inwestorowi a od ponad roku taka mizeria ze wzkazaniem na na mocniejszy zjazd. Moze od 3.00 bedzie powazniejsze odbicie. Szkoda straconego czasu na elemelku.

zgadzam się ... można powiedzieć rok w plecy. szkoda, ale może te ruchy po 300 tys. akcji to jakiś znak - sygnał. nie wiem, uczę się, ale cierpliwości zaczyna brakować. pzdr
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.