• Czego chcecie? Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.155.*]
    Od lat mam na obrotach Coliana i jeśli ktoś pisze źle o prezesie to nie ma dobrze poukładane w głowie.
    Firma jest bardzo dobrze zarządzana bo świadczą o tym wyniki.
    Jak była decyzja o emisji i przejęciu Solidarności to wszyscy "specjaliści" jątrzyli że po co że na co. Dziś mamy firmę bez zadłużenia, ze sporą gotówką.
    Gość wie co robi i mam w pamięci jego symboliczny zakup papierów w przeddzień publikacji raportu, myśli min. o akcjonariuszach i tylko szacunek mu się należy.
    Jak komuś tu nie pasuje to niech lotkę robi.

Pozdrawiam
  • Re: Czego chcecie? Autor: ~słodziak [88.156.125.*]
    Ktoś płaci Tobie za te wypociny? Na Col siedzę 8 lat..., kupowałem po 3,6. Inwestowałem długgoterminowo. Mam wrażenie, że prezes próbuje odebrać moje akcje..., Dziadu!
  • Re: Czego chcecie? Autor: ~Tomek [195.66.68.*]
    Dnia 2017-01-10 o godz. 05:18 ~Leśny_Dziad napisał(a):
    > Od lat mam na obrotach Coliana i jeśli ktoś pisze źle o prezesie to nie ma dobrze poukładane w głowie.
    > Firma jest bardzo dobrze zarządzana bo świadczą o tym wyniki.
    > Jak była decyzja o emisji i przejęciu Solidarności to wszyscy "specjaliści" jątrzyli że po co że na co. Dziś mamy firmę bez zadłużenia, ze sporą gotówką.
    > Gość wie co robi i mam w pamięci jego symboliczny zakup papierów w przeddzień publikacji raportu, myśli min. o akcjonariuszach i tylko szacunek mu się należy.
    > Jak komuś tu nie pasuje to niech lotkę robi.
    >
    > Pozdrawiam

to jest spółka dla cierpliwych
    nie ma długu, zysk rośnie, będzie dywidenda
    to się przełoży na wzrost kursu, ale nie po 5% dziennie
    obstawiam tak: 3,7 > 4,3 > ... 6.xx
    w długiej perspektywie

na giełdzie pieniądze przepływają od aktywnych do cierpliwych
  • Re: Czego chcecie? Autor: ~xxxx [77.58.213.*]
    Spolka dla cierpliwych? C'mon, nie musisz byc aktywnym inwestorem i siedziec cierpliwie np na kghm i nawet jak wejdziesz niekorzystnie to i i tak w pare lat zdazy sie odrobic krach na miedzi i byc na plusie. A tu juz cierpliwie siedze 8 lat a kurs ledwo co sie rusza pomimo braku jakichs kryzysow w tej branzy. Lepsze od Coliana sa juz obligacje w takim okresie czasu, siedzac tam tak cierpliwie jak tu mialbym tyle bezpiecznego zysku ile tu max bede mial jezeli w ogole pojdzie w gore.
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.