• Do tych, co zapakowali Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    A teraz zadajcie sobie proste pytanie - kto od was kupi te akcje? Kto miałby kupować bankruta po tak wysokich cenach, przed rozwodnieniem akcji? Wiara w grubasa, to trochę jak czekać na św. Mikołaja, grubas przyjdzie i wszystko kupi po dużo wyższych cenach, co? Najlepiej o jakieś 20-30% drożej. Ale grubasa nie będzie, bo to żadna okazja. A jak to zrozumiecie to zaczniecie sami sprzedawać bezwartościowe papierki po coraz niższych cenach.

• Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~Swiecowy [94.254.147.*]
    Ja kupie jak przebije 3,2
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~Nowotarzanin [83.27.240.*]
    Ubrali mnie po 3.3 pozostaje mi czekac na drugiego grubasa który tez będzie chciał mieć władze w Almie.
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~Exciter [37.47.12.*]
    ICE malutki leszczyku zamelduj koniowi swoje śmieszne wywodziki. Twój mózg zatrzymał się kilka miesięcy temu i pewnie było to skorelowane z realizacją wielkiej straty na Almie. Ja jestem tutaj po to abyś doznawał kolejnych nerwobóli. Będę się przypominał przy kolejnej realizacji zysku na tym "bankrucie".
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    Siedzi się na akcjach, co? I trochę nerwowo się robi? Miały być mega wzrosty, a tu kiszka. Zastanawiasz się dlaczego? Jak przyjdzie raport z IVQ z kolejnym 60mln długiem to może dotrze do ciebie, ale i tak wątpie. Zamykają kolejną Almę, tym razem na Francesco Nullo, będzie super biznes na 6 sklepach i z 400 mln odłożonym w czasie długiem!
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~ja [159.205.185.*]
    Czy im się podoba czy nie, masz rację ICE
    Żarnecki w poniedziałek podpisuje dzierżawę almy w europlexe (Warszawa) , ale jako podmiot odrębny czyli Alma kraków sp.z.o.o
    cwaniak wbrew wyrokowi sądu, robi Was w balona-prawie nic z majatku tej almy nie zostawi .Syndyk będzie miał problem ze sprzedażą wyposażenia sklepu więc Ż. przejmie go za bezcen. To wy drobni akcjonariusze zostaniecie z niczym.
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~XYZ [83.22.143.*]
    MAZGAJ BADZ CHLOPEM SPRZEDAJ TE SWOJE 1 500 000 AKCJI CZEKAM
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~ja [159.205.185.*]
    zostało mu tylko lekko ponad 600 000 i to uprzywilejowanych
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~ted [89.229.211.*]
    mocno dobralem towaru, liczę na 4 zeta do niedzieli
  • Re: Do tych, co zapakowali Autor: ~ICE [193.106.246.*]
    Gdzie jest grubas?czy Czy ktoś widział chętnego na Almę? Pilnie poszukiwany prze niektórych frajerów!
  • Rekin z basenu ogrodowego. Autor: ~Unclewarren [94.254.243.*]
    Ktoś chyba jednak je wyrywał po dwa zeta. A potem wywalał po 1.45.
  • Re: Rekin z basenu ogrodowego. Autor: ~666 [95.155.82.*]
    Mnie się skromnie wydaje, że z pierwotnie jednej bajki "Trzej muszkieterowie" zrobiły się w pewnym momencie z jakiegoś powodu dwie: "Don Kichot" i "Kajko i Kokosz".....
[x]
ALMA 0,00% 0,03 2018-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.