• Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [83.24.20.*]
    To nastąpi do końca lutego
    Cz ktoś chce czy nie, myślę że zaraz będzie lawina krytyki ,
    Prawo rynku, a z tym się nie walczy,,

• Re: Echo, = 4,89 Autor: ~kacper [188.146.74.*]
    liczę na dywidendę jeszcze w granicach 2 złotych czyli kurs spadnie do 2,89 co ty za bzdety opowiadasz,
    brak słów na typa
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~Dexell [31.182.86.*]
    W wartości księgowej na akcję ? Może być :))
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [83.24.20.*]
    To nie jest mój wymysł,to prawo rynku i korekty całego rynku,
    temu nawet najlepsi (Echo) się nie oprą.
    Tak jak szybko rosło tak powoli spadnie.
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~orzel74 [188.146.24.*]
    Idz spiewać
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~elek [95.171.209.*]
    Do "tenor" -
    Odpowiedz na jedno proste pytanie ( a właściwie 2 ) : skoro Echo ma tyle kosztować, to dlaczego wciąż trzymasz akcje ; a jeśli nie trzymasz to co tu robisz na tym forum ????
    Powiem tak - np. na JSW było mnóstwo takich czarnowidzów , którzy sprzedali akcje np. po 20 pln i nie mogąc się z tym pogodzić, że zrobili wielki błąd naganiali na spadki aby kupić taniej , albo ze zwykłej zawiści.
    Zresztą pisałem to już kiedyś dla takich jak ty - jeśli kura znosi złote jajka (dywidendy) , to dla hodowcy jest nawet lepiej że kury są tanie. Ważne są "jajka"!!!!
    Ja jeszcze nie wykorzystałem mojej dywidendy na kupno Echo - czekam na spadek ( z większej ilości tanich akcji będę miał więcej dywidendy ), a jeśli to nie nastąpi to też dobrze - zarobię na wzroście już posiadanych akcji. Myślałem że "zahaczy" o 4,99 pln. Może i ty właśnie na to liczysz ??
    Właśni taki "plus" ma Echo, że przy takich dywidendach czy kurs spada , czy rośnie - w każdej z tych sytuacji można skorzystać, więc twe strachy są żałosne.
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~leszcz [87.199.12.*]
    Panie, ale że jak?

A zdradzisz nam te konkretne niemożliwe do oszukania "prawo rynku"?
    Czy kreujesz się na alfę i omegę a to już zwyczajnie śmieszne...
    Aż dziw bierze że gościu nie jest jeszcze prezesem GPW, albo premierem.
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~voodz [89.77.173.*]
    a czy można prosić o jakieś merytoryczne poparcie tej tezy? bo ja np mogę napisać, że będzie po 9 albo po 99( a bo takie mam życzenie na 2017 i co to zmieni?)
    forum służy wymianie informacji, oraz dzieleniu się poglądami, ale jak ktoś piszę, że będzie dokładnie 4,89 to niech to czymś poprze, a nie tylko wypisuje swoje życzenia
    nie wiem co by musiało się wydarzyć, żeby był spadek aż 18 %, dla mnie jest to nie logiczne, zwyczajne szerzenie pesymizmu i naganianie na spadki
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~Romanow [31.0.38.*]
    Juz ktorys raz pisze bedzie Bedzie po 55 zl
    A niech se będzie !!! To sprzedaj, co tu jeszcze robisz ??
    O, sorki, myślałem że tam pisałeś 5,5 zamiast 55. To z niewyspania !!
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [83.31.80.*]
    Jedni realizują zyski, a inni cieszą się ale tylko wirtualnie.
    Wartość podana 4,89 to pokazuje technika ale to mogą być wartości zbliżone
    okolice np. 4,89 do 5,05
    Widzieliście np.jak kila dni temu Echo otworzyło się na ok. -5% ,,algorytmami ktoś zarządza nic nie jest bez przyczyny
    Tak więc, kończę wątek zapewne inny niż wasze oczekiwania. Zasada!!! tanio kup Drogo sprzedaj , ponownie tanio kup itd.=ZYSK
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~orzel74 [5.172.239.*]
    A TY ZNASZ TE ALGORYTMY ZE TERAZ CI WYCHODZI PRZEDZIAŁ 4,89-5,05!!!!!
    Weź przestań bo jak ktoś poważny cię czyta to wstydzi się za ciebie bo i niewiele wiesz o spekulacji a jeszcze mniej o inwestowaniu.
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~leszcz [87.199.12.*]
    Do tenor
    Mam wrażenie albo lepiej- pewność bo takie są fakty ktorych nie oszukasz, że pod choinkę dostałeś książkę "zostań milionerem w tydzień" i podnieciłeś się samorozwojowym bełkotem. AT to nie wszystko. Problem z AT jest taki, że 100% czyli pewność masz co do PRZESZŁOŚCI. Jak każdy kiepski kołcz czy inyny prorok.
    A tak serio zniżę się ponownie do Twojego poziomu i zapytam: Masz coś na potwierdzenie swojej tezy?

Moja rewolucyjna teza: "będzie padało" ;)
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [83.24.102.*]
    Ok. Polska natura,nie jesteś z nami, czyli przeciwko nam,ale nie o to chodzi.
    To nie moje życzenia żeby spadło,ale są tacy analitycy indywidualni,personalni osobiści i jeżeli
    z nich korzystacie (lub nie ) popytajcie zaczerpnijcie profesjonalnego jezyka , bo wasza wiedza opiera się tylko
    na tym forum a to za mało, osobiście od 2005 na GPW a to czegoś uczy.

• Re: Echo, = 4,89 Autor: ~orzel74 [188.146.14.*]
    Tenor to nie o to chodzie ze jak nie jesteś z nami to przeciwko nam. Wystarczy że swoją tezę czymś potwierdziła a wydaje i ie że zerkasz na historyczne notowania gdzie była podobna sytuacja po przedostatnim odzicieciu gdzie urosło do 4,9x a potem spadło na okolice 4 zł i dłuższy czas mieliło. Pisząc spadnie na poziom x a w twoim przypadku wrózysz bez podstaw o przedziale 4,9 jesteś właśnie takim analitykiem indywidualnym formuowym.

Druga sprawa miej własny rozum i nie pytaj\zaciagaj języka u anakitykow
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [79.191.44.*]
    Dobra już odpuszczam i się nie udzielam , mimo to powodzenia, udanych inwestycji.

• RANK PROGRESS CENA/WK-0.18 !!! NAJTAŃSZA SPÓŁKA NA GPW !!.. Autor: ~AGA [83.27.236.*]
    CENA DO WARTOŚCI KSIĘGOWEJ 0.18 !! KAPITALIZACJA 66 MLN ZŁ !! OGROMNY BANK ZIEMI !! 12 GOTOWYCH GALERII !!! 13,7 MLZ ZŁ ZYSKU PO TRZECH KWARTAŁACH !!!!!!!!! OKOŁO 8 MLN ZŁ ZYSKU W CZWARTYM KWARTALE !! 117 MLN ZŁ ZA SPRZEDAŻ GALERI ŚWIDNICE !!! ANALIZA TECHNICZNA ODWRÓCONA GŁOWA Z RAMIONAMI !!!!!!!!! !! mega okazja !! WARTOŚĆ KSIĘGOWA NA AKCJE 9.35 !!!.. SPÓŁKA WYCENIANA NA 66 MLN ZŁ A ZA GALERIE ŚWIDNICA MAJĄ DOSTAĆ 117 MLN ZŁ !!!....
  • Re: RANK PROGRESS CENA/WK-0.18 !!! NAJTAŃSZA SPÓŁKA NA GPW !!.. Autor: ~Jack [77.114.142.*]
    akcjonariusze echo w tym roku nasze akcje osiągną poziom 10+. pozdrawiam
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2017-01-06 o godz. 16:15 ~tenor napisał(a):
    > Ok. Polska natura,nie jesteś z nami, czyli przeciwko nam,ale nie o to chodzi.
    > To nie moje życzenia żeby spadło,ale są tacy analitycy indywidualni,personalni osobiści i jeżeli
    > z nich korzystacie (lub nie ) popytajcie zaczerpnijcie profesjonalnego jezyka , bo wasza wiedza opiera się tylko
    > na tym forum a to za mało, osobiście od 2005 na GPW a to czegoś uczy.
    >

P.Tenor/Na GPW jestem od 1992r/I nie wyciągam wniosków że posiadłem wiedzę która daje przewagę nad rynkiem i nad innymi jego uczestnikami.Sic
    Niewątpliwie korekta dla Echo jest wskazana ponieważ wzrost kursu od 5,2pln do 5,9pln (14%) , kusi by zrealizowac zyski/Tylko że jak Panu wiadomo na GPW nie ma tak , że jak się mówi o korekcie to ona następuje! Wszyscy NIE MAJĄ RACJI!/Wielokrotnie się to sprawdzało; a korekta przychodziła w momencie gdy wszyscy już w nią wątpili (Jak w hossę:(() , że nastąpi/

Echo to b. dobra fundamentalnie spółka( kilkakrotnie na tym forum nazwałem ją kurą znoszącą złote jaja(dywidendy)/
    Ja np. na ten papier patrzę średnio terminowo(2-3lat); ale jeśli spółka będzie dalej szła tą drogą co idzie to popatrze na nią długo terminowo/bo po co szukać diamentów jak ma sie brylant w portfelu?
    A na koniec powtórzę powiedzonko byłego prezesa GPW Rozłuckiego" Rynek jest zawsze niebezpieczny i należy zachowywać zawsze ostrożność"

Na koniec , na forum należy zaglądać bo jest to kopalnia nastrojów a czasem można zaczerpnąć wiedzy:(( Pozdrawiam
  • Re: Echo, = 4,89 Autor: ~tenor [83.24.52.*]
    Tak ku przypomnieniu mojego postu, zresztą zkrytykowanego ale co tam,,
[x]
ECHO -2,14% 5,48 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.