I teraz wartosc akcji spadla z 1 zl do 1 gr tj. o 99%. Jak dojdzie do scalenia 10:1, kurs bedzie mogl spasc do 99,9%, a przy scaleniu 100:1 spasc do 99,99%... Mafia kradnie mniej niz naganiacze na Luxime z lat dzialalnosci maklera z Łomży.
Tk masz rację tam był taki pan rewucki jasrek był a może i jest w luximie i był w eastside - wsztsko czego sie dotykał to lipa ai głośno krzyczał , zę został oszukany a jak ludzie szli do niego po swoje pieniądze to grał twardziela ciekawe czy ktoś go obił i odzyskal kasę . Pan Konopka nie lepszy
Nie będzie podbitki. Cel w zasadzie osiągnięty nieruchomość przejęta. Nam zostanie wirtualne biuro w centrum Warszawy, a w zasadzie rachunki do opłacenia za to biuro. Żenada Hapon nas oszukał.
Dnia 2017-01-02 o godz. 06:52 ~Proba napisał(a): > Nie będzie podbitki. Cel w zasadzie osiągnięty nieruchomość przejęta. Nam zostanie wirtualne biuro w centrum Warszawy, a w zasadzie rachunki do opłacenia za to biuro. Żenada Hapon nas oszukał.
Ja też tak się czuje i coraz częściej myślę, że firmę przejęto tylko po to aby całkowicie wydymać ją i nas. Ciekawe, czy do Was też dzwoniono z zapewnieniami, że jest OK i wychodzimy na prostą? Gdzie ta prosta?! Prosto do piachu?!
A proszę mi powiedzieć jak można przejąć nieruchomość
Kupić owszem głupoty straszne wypisujecie może tak by sie wszyscy zastanowili kiedy kurs spadł drastycznie i przez kogo bo w ostatnim czasie minimalnie ale skoczył do góry
No właśnie przed laty to czemu dziś takie głupoty o obecnym zarządzie i właścicielach wypisujecie może by sie tak wszyscy zastanowili widząc kolejne lata wyników finansowych kto do takiej sytuacji doprowadził obecny zarząd dostał kupę g >.... i stara sie jak może
A ile obecny Zarząd może, bo podobno zapewnial o swietlanej przyszłosci firmy już w roku 2016 przy cenie okolo 6 gr... Tymczasem bardziej wiarygodna dla tego Zarzadu jest informacja z 2011 roku. Na debiucie kurs spadl o 49%.... A nawet o 80%. Gowno robia bo kurs wynosi 1 gr. Tak to oceniam i mam prawo tak to widzieć, kiedy kurs jest najniższy z możliwych Nie nazywajmy szamba perfumerią.
A ja mam takie odczucia. Wartość firmy prawdopodobnie spadnie jeszcze niżej po scaleniu. Nieruchomości pójdą pod młotek. Zarząd wypłaci sobie premie wprowadzając tym samym resztkę majątku z trupa. Firma w zasadzie przestanie istnieć, zostaną jedynie niezaplacone rachunki za wynajęcie mieszkania w kamienicy w centrum Warszawy. Smutna wizja, ale może się ziścić. Szczególnie, że sytuacja ma miejsce w kraju, gdzie nawet działacze społeczni broniący rzekomo zagrożonej demokracji przerzucają pieniądze ze zbiórek społecznych na konta prowadzonych przez siebie firm.