• 1 gr Autor: ~bigman [81.21.194.*]
    Na razie nie widzę światełka w tunelu.

A wy?
  • Re: 1 gr Autor: ~Proba [66.102.9.*]
    I nie zobaczysz. Powinni wykluczyć tę firmę z notowań.
  • Re: 1 gr Autor: ~antysyf [31.0.37.*]
    I teraz wartosc akcji spadla z 1 zl do 1 gr tj. o 99%. Jak dojdzie do scalenia 10:1, kurs bedzie mogl spasc do 99,9%, a przy scaleniu 100:1 spasc do 99,99%... Mafia kradnie mniej niz naganiacze na Luxime z lat dzialalnosci maklera z Łomży.
  • Re: 1 gr Autor: ~jakotako [95.160.60.*]
    Tk masz rację tam był taki pan rewucki jasrek był a może i jest w luximie i był w eastside - wsztsko czego sie dotykał to lipa ai głośno krzyczał , zę został oszukany a jak ludzie szli do niego po swoje pieniądze to grał twardziela ciekawe czy ktoś go obił i odzyskal kasę . Pan Konopka nie lepszy
  • Re: 1 gr Autor: ~antysyf [37.248.167.*]
    Poodobno byl tez w ATON HT. To ten sam?
  • Re: 1 gr Autor: ~Johny [94.254.129.*]
    Ciekawe, przeciez nie masz akcji to co Cie tak boli? :-)
    Johny, boli mnie bezkarnosc mafii. Bo to zacheca by krasc tam gdzie jest z czego spadac.
  • Re: 1 gr Autor: ~Johny [94.254.130.*]
    Ale skoro to takie oczywiste to kto im to kupi nawet po scaleniu? Czy scala czy nie to i tak musi byc podbita...
  • Re: 1 gr Autor: ~Proba [66.249.93.*]
    Nie będzie podbitki. Cel w zasadzie osiągnięty nieruchomość przejęta. Nam zostanie wirtualne biuro w centrum Warszawy, a w zasadzie rachunki do opłacenia za to biuro. Żenada Hapon nas oszukał.
    Dlatego właśnie liczę na to, że PiS zrobi porządek z takimi cwaniaczkami.
  • Re: 1 gr Autor: ~Johny [94.254.131.*]
    Heh ale po 1 gr jestes ustawiony w kolejce? :-)
    No nie. Uważam, że po scaleniu kurs poleci w dół. Więc czysto teoretycznie będę mógł tr akcje kupić po pół grosza kiedyś w przyszłości.
  • Re: 1 gr Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Dnia 2017-01-02 o godz. 06:52 ~Proba napisał(a):
    > Nie będzie podbitki. Cel w zasadzie osiągnięty nieruchomość przejęta. Nam zostanie wirtualne biuro w centrum Warszawy, a w zasadzie rachunki do opłacenia za to biuro. Żenada Hapon nas oszukał.

Ja też tak się czuje i coraz częściej myślę, że firmę przejęto tylko po to aby całkowicie wydymać ją i nas.
    Ciekawe, czy do Was też dzwoniono z zapewnieniami, że jest OK i wychodzimy na prostą?
    Gdzie ta prosta?! Prosto do piachu?!
  • Re: 1 gr Autor: ~Zainteresowany [5.60.9.*]
    A proszę mi powiedzieć jak można przejąć nieruchomość
    Kupić owszem głupoty straszne wypisujecie może tak by sie wszyscy zastanowili kiedy kurs spadł drastycznie i przez kogo bo w ostatnim czasie minimalnie ale skoczył do góry
    Powiedz tym, co przed laty kupili za kilkadziesiat groszy...
  • Re: 1 gr Autor: ~Zainteresowany [91.222.126.*]
    No właśnie przed laty to czemu dziś takie głupoty o obecnym zarządzie i właścicielach wypisujecie może by sie tak wszyscy zastanowili widząc kolejne lata wyników finansowych kto do takiej sytuacji doprowadził obecny zarząd dostał kupę g >.... i stara sie jak może
  • Re: 1 gr Autor: ~mac [77.113.20.*]
    A ile obecny Zarząd może, bo podobno zapewnial o swietlanej przyszłosci firmy już w roku 2016 przy cenie okolo 6 gr... Tymczasem bardziej wiarygodna dla tego Zarzadu jest informacja z 2011 roku. Na debiucie kurs spadl o 49%.... A nawet o 80%. Gowno robia bo kurs wynosi 1 gr. Tak to oceniam i mam prawo tak to widzieć, kiedy kurs jest najniższy z możliwych
    Nie nazywajmy szamba perfumerią.
  • Re: 1 gr Autor: ~Proba [66.102.9.*]
    A ja mam takie odczucia. Wartość firmy prawdopodobnie spadnie jeszcze niżej po scaleniu. Nieruchomości pójdą pod młotek. Zarząd wypłaci sobie premie wprowadzając tym samym resztkę majątku z trupa. Firma w zasadzie przestanie istnieć, zostaną jedynie niezaplacone rachunki za wynajęcie mieszkania w kamienicy w centrum Warszawy. Smutna wizja, ale może się ziścić. Szczególnie, że sytuacja ma miejsce w kraju, gdzie nawet działacze społeczni broniący rzekomo zagrożonej demokracji przerzucają pieniądze ze zbiórek społecznych na konta prowadzonych przez siebie firm.
  • Re: 1 gr Autor: ~Ech [95.41.39.*]
    To bardzo ciekawy wpis z innego forum i wątku. Komentarz "drobnego"

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Te-spolki-analitycy-polecaja-najbardziej-7493373.html
[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.