ja nie mam:) zastanwiam się nad wejściem dopiero ale jakoś obrót sprawy które tu obserwuje nie poamaga mi w ppodjęciu decyzji o zakupie:) chyba jeszcze nie dorośli do poważnych wzrostów i bawią się w dziecinade:) ale obserwuje rozwój sytuacji
ja troche mam jakies80k ale wyżej :) niestety. Już myślałem że trzeba totalnie pogodzić się ze stratą,ale widzę ze jednak coś się dzieje... Niech podniosą na 30gr to uciekam :) Chyba że faktycznie ktoś coś wie... Zobaczymy dzisiaj po obrotach.
ja nauczony doświadczeniem nie kupuje po pierwszy dniu wzrostów bo często drugiego dnia już spadaja ale jesli i drugiego dnia rosną to mozna zaryzykowac i uznać że dorośli do wzrostów:) zobaczymy jak będzie, kto wie może po 30 odbiore Twoje akcje:)
od 30 gr w górę puściutko:) aby zrobiła się atmosfera na wzrosty i obroty to mogą tu ładnie zaszaleć a ja razem z nimi ale póki co obserwacja:) pierwsze zakupy jutro jesli będą rośli
mam wykupiony w bm arkusz zleceń ale jesli Ty nie masz to możesz sobie na mojeinwestycje wpiac spółke i będziesz miał ja sobie tam sprawdzam zrealizowane zlecenie jak chce coś zobaczyć bo masz wszystkie ale są tez zlecenia k i s oczywiście 15 min opóźnienia
teraz masz i potwierdzenie live że 8k na kupnie zrobiło widły na 0,36 gr, arkusz jest pusty dzisiaj już nie puszczą pewnie więc jeśli jutro będą rośli to się kupi:)
Dnia 2016-12-29 o godz. 11:58 ~fred napisał(a): > Straszaki po 26 abyscie oddali, zbieranko jutro prawdopodobny ciąg dalszy wzrostów bo dzis wyzej itak juz nie pójdzie bo nie moze byc wiecej jak +50%
mam identyczną obserwacje fred a to świadczy że będzie rosło
Dnia 2016-12-29 o godz. 12:06 ~Kiki napisał(a): > Nikt nie chce oddawac, jutro moze byc ciekawa sesja pewnie strate podatkowa zrobili i powrot na 36-42gr