Dnia 2016-12-22 o godz. 20:49 ~rg napisał(a): > Teraz czekam co przyniesie Nowy Rok . Myślę że jutro podejdziemy pod 0,4 a to będzie na dobry początek tak dla zachęty na Święta.
Transakcji nie było żadnej w dniu wczorajszym ale to niczego nie zmienia . Ten co chciał sprzedać to raczej sprzedał już swój pakiet. Podaż zanika więc zakupy zakończone teraz czas przestawić zwrotnicę w drugą stronę.Oby Nowy Rok obdarzył nas samymi pozytywami bo czas najwyższy odrabiać straty.Niech na Ukrainie zapanuje spokój to i u nas będzie dobrze . Zdrowych i Wesołych Świąt niech się darzy jak najlepiej.
Dnia 2016-12-23 o godz. 06:58 ~rg napisał(a): > Transakcji nie było żadnej w dniu wczorajszym ale to niczego nie zmienia . Ten co chciał sprzedać to raczej sprzedał już swój pakiet. Podaż zanika więc zakupy zakończone teraz czas przestawić zwrotnicę w drugą stronę.Oby Nowy Rok obdarzył nas samymi pozytywami bo czas najwyższy odrabiać straty.Niech na Ukrainie zapanuje spokój to i u nas będzie dobrze . > Zdrowych i Wesołych Świąt niech się darzy jak najlepiej.
Rowniez zycze zdrowych i Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku A spokoju na Ukrainie zyczylo by sobie wiele osob Pokoj na Swiecie jest najwazniejszy Cene za wolnosc trzeba zaplacic jedni wieksza inni mniejsza Nie wiem czy pamietasz co dzialo sie w Polsce, ale sie dzialo oczywiscie bez porownania z Ukraina
Dnia 2016-12-22 o godz. 20:49 ~rg napisał(a): > Teraz czekam co przyniesie Nowy Rok . Myślę że jutro podejdziemy pod 0,4 a to będzie na dobry początek tak dla zachęty na Święta.
No i mamy mega odpal Wprawdzie to tylko 0,08 zl Moze to juz podbitka pod ,,dobry,, raport Zobaczymy
Dobrego raportu to jeszcze nie będzie ale jak podadzą konkrety to zaliczkowo będziemy na 1 pln i dopiero ruszy maszyna . Wiem co mówię bo przerabiałem takie tematy na innych spółkach. Dałem parę wskazówek chłopakom na JSW i Serinusie i jak wiadomo jest zarobek i jeszcze będzie bo tematy są rozwojowe. Spokojnych Świąt i bogatego Nowego Roku.
Ktoś coś wiedział, w między wierszach coś powiedział ale to nie koniec dobrego co przyniesie początek nowego. Zdrowych i Wesołych Świąt i bogatego Roku Nowego.
Teraz trzeba czekać bo chcących zarobić jest wielu ale nie da się za wiele kupić żeby nie zawiesić notowań i dlatego jest takie dziobanie . Obroty dopiero się zaczną jak miniemy 0,5 i ruszymy w kierunku ostatniego szczytu na 0,8 ale czy damy rade to się okaże.
Ciekawy dzień,ciekawe co nam jutro przyniesie??? życzyłbym sobie jutro też takiego dnia ale to są tylko życzenia :-))))) NIE NAGANIAM ani w tą ani w tą
Trzeba się przyglądać , bo na Ukrainie brakuje węgla więc coś się może w końcu ruszyć z wydobyciem a wtedy wiadomo co będzie. Niech odblokują Donbas to będziemy mieć spółkę dnia przez kilka dni albo i tygodni. Akcji w obrocie mało więc wznieść się wysoko bardzo łatwo ale każdy niech odpowiada za swoje pieniądze sam bo doradzać nikomu nie mam zamiaru.