• kurs na dno. Autor: ~wilkołak [188.114.72.*]
    No i jak ujadacze kurs pieknie pikuje wzrost obrotow i to rekordowy zwiastuje kierunek poludniowy, ujadacze zaklinaja a papiery bogaci prezesi sappeers wywalaja.
    Martin ciebie naganiaczu dobrze pamiętam z depend, naganiales,pisales ze bedzie pieknie, ze 200mln dolcow spolka ma dostac od BoA i nawet byłeś na walnym i ze rozmawiales z prezesem a po walnym pierwszy wszystko wywaliles pisząc dalej iz będzie cudownie i gdzie jest depend, hmm po za giełda. I tu będzie tak samo.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    Życie pokaże jak będzie.
    Póki co wszystko to pierdy.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~martin0 [94.254.173.*]
    Czy zdajesz sobie sprawę,że na  podstawie tego co właśnie napisałeś -mogę Ciebie pozwać do Sądu Porozmawiam w tej sprawie z prawnikiem  i moderatorem o niekasowanie wpisu,jako dowodu w sprawie..Dosyć z Twojej strony bezpostawnego oczerniania mojej osoby !!!
    Twój ID-188.114..72
    Twoje oszczerstwo-podstawa wniesienia pozwu-cytuję Twój wpis-.....nawet byłeś na walnym i że rozmawiałeś z prezesem a po walnym pierwszy wywaliłeś ....to jest kłamstwo i pomówienie !
    Masz jeszcze sposobność mnie przeprosić !
  • Re: kurs na dno. Autor: ~www [84.10.214.*]
    Dnia 2016-12-20 o godz. 19:59 ~martin0 napisał(a):
    > Twoje oszczerstwo-podstawa wniesienia pozwu-cytuję Twój wpis-.....nawet byłeś na walnym i że rozmawiałeś z prezesem a po walnym pierwszy wywaliłeś ....to jest kłamstwo i pomówienie !
    > Masz jeszcze sposobność mnie przeprosić !

martin wiesz w ogóle co to prawnik?
    groszem nie śmierdzisz a o prawniku gadasz:)))
    i nie ID tylko IP :))))
    NIE KOPROMITUJ  SIĘ PROSZĘ!!!
    Widzisz,tak się składa ,że mój Kolega jest właśnie prawnikiem,z którym nt. porozmawiam.ID-Chodzi o indyfikatora postu.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    Dajcie spokój z tym sądzeniem się.'
    Nie wystarczy, ze sądy przepełnione to jeszcze im dokladacie.
    Jestem przeciwnikiem rozpatrywania spraw o zniesławienie. A takich spraw jest mnóstwo.

Wiesz-możemy się spierać,mieć różne opinie,ale przypisywać mi fakty ,które nie miały miejsca-to jest przekroczenie prawne.Zresztą-teraz ruch należy do tej osoby ,która mnie pomowiła.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~wilkołak [188.114.72.*]
    Martin nie zachowuj sie jak polityk, kazdy popelnia bledy ale po co sie unosisz, moze i moje wpisy nie sa zbyt merytoryczne, mnie nie jeden obrazil i nikogo do sadu nie posylam, czasami sie uniose i napisze cos co kogos zaboli, w tym przypadku byles ty, wyluzuj, zobaczymy za miesiac. A mowie o miesiacu bo ciagle puszecie ze bedzie 4 z lada chwila i co ja mam was podac do sadu za te kalumie?
    Przeczytałem Twój ostatni wpis-wiesz,ze jestem od Ciebie wiele lat starszy i może dlatego tak bardzo zabolała mnie taka Twoja nieprawdziwa wypowiedz dot.walnego i prezesa spółki.Jestem wykładowcą i mam szerokie spektrum Kolegów różnych zawodów.Teraz Twoja wypowiedz uznaje za niewłaściwą,niepotrzebna i nie mająca miejsca-Z G O D A -Martin EWP-Ekipa Wirtualnych Przyjaciół.-może nawet zostaniemy  Przyjaciółmi na tym Forum.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~wilkołak [37.47.225.*]
    Słuchaj moj drogi moze i jesteś wykladowca nie zaprzeczam ale prawnik? i niby jak by wyciagneli moje dane z sieci komorkowej, ale ok bede trzymal umiar, przesledzilem troche wpisy z depend, byl tam jeszcze jeden osobnik o niku nwa i musialbym przesledzic dokladniej czy to byles ty, wielce prawdoposobne ze to nie ty. Od jutra bede wyczekiwal spkojnie kursu spolki sap, swoja droga skoro tu jestes to musisz wisiec na haku, panowie czy myslicie ze jest szansa to moze i ja zinwestuje jaks skromna kwote!
    Wczesniej już pisałem-myśle ,ze chyba Tobie-mam uśrednione akcje w cenie-1,60zł.Według Twojej terminologii-wisze na haku z ceną -1,60zł.Pisałem tez wcześniej,ze w grudniu 2016r. będą i wzrosty i spadki.Napisałem tez ,że dopiero po zrealizacji komunikatów podanych przez Spółke ,będzie organiczny rozwój i wzrost wyceny akcji.Napisałem tez,że rok-2017 będzie rokiem Spółki.Chyba Ty się pytałeś czy przy pierwszym wzroście ceny na 1,49zł-chyba przy tej cenie-Martin sprzedał akcje.Wtedy właśnie podjęliśmy wzajemna dysputę co do ceny moich akcji.Odpowiedziałem-ze strata nie sprzedaje-czekam na sprzedaż w 2017 roku-w którym kwartale to trudno mi dziś określić.Jeżeli masz akcje-to myślę,że tez jesteś zainteresowny wyższym kursem niż jest on dzisiaj-prawda ? Stąd wniosek-trzeba pozytywnego spojrzenia na działania Spółki.Martin EWP.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~MK [91.206.26.*]
    Panowie, jeśli ktoś z zarządu wywala to już powinny być komunikaty,a tutaj cisza, ale ktoś tu ostro miesza od kilku dni ...
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Goździk [31.41.232.*]
    Zarząd nie wywala bo akcje serii B nie są w obrocie... Tu tylko A i C czyli ok. 1 mln 200 tyś akcji, a obrót to już ponad 2 mln papiera
    zmiana nazwy jest przesądzona - juz na początku grudnia kupili domenę lukardi.com :)
    a kiedy akcje serii B będą dopuszczone?
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Jacek [31.41.232.*]
    Nie ma o tym informacji więc pewnie nikt nie planuje jeszcze wprowadzić tych akcji do obrotu i zapewne jeszcze długo do tego nie dojdzie, więc to nie jest wgl. zmartwienie
    Sugeruję ,abyś uchwycił dzień trendu spadkowego-z ceny ok.? -z komunikatem Spółki z dnia 15.09.2016r.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Jacek [31.41.232.*]
    No i co z tego że prezes zrezygnował, a może teraz może lepiej skupić się na swojej pracy, albo ma własne problemy... Ta spółka jest niesamowicie podobna do apanetu. Tam kurs z 6 zł spadł do 50 groszy (tylko że fund sypał), a prezes Leszczyński również zrezygnował, a co więcej zdywersyfikował swój portfel powiększając FF o 10% i dalej pomaga firmie. Już nie wspomnę że tam było z 3x więcej naganiaczy.
    22 grudnia br -NWZ-A WIĘC JUZ ZA DWA DNI-otrzymamy pewna ilość informacji-i będą dalsze dywagacje co do kursu akcji.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~wilkołak [83.238.211.*]
    22 grudnia jutro, mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale dziwnie zachowuje sie kurs,wierze ze nie bedzie dzikiego rajdu na poludnie bo sprzedawac ponizej zlotowki to calkowity bezsens
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Xxx [94.254.161.*]
    Albo zmiana w akcjonariacie ze taki przemial akcji albo konkretne ubieranie akcji i zakończy się to przy 10 gr.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~www [84.10.214.*]
    na razie nie ma informacji o sprzedaży ani kupnie
    ale przemiał jest więc info pewnie się już smaży :)))
  • Re: kurs na dno. Autor: ~ICO [78.8.118.*]
    Dokładne trzeba siedzieć na dupie i nie marudzić.
    www i tak i nie. Nowe przepisy wymuszają na zarządzie spółki przekazywanie komunikatów niezwłocznie po zawarciu transakcji, a więc już na drugi dzień po transakcji taki komunikat powinien się pojawić. Chyba że przewalają między kilka kont z wora do wora, ale to też powinno być jakoś zgłoszone.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Nareszcie jakaś merytoryczna dyskusja i dobrze. A jaki jest powód takiego zjazdu ceny akcji? Nikt nie wie i nikt nie wie kto i dlaczego tak walił akcjami w rynek przez pół roku.
    To że prezes najpierw przestał być prezesem a potem nawet członkiem zarządu to raczej nie jest dobra informacja tym bardziej że ma naprawdę sporo akcji z którymi coś kiedyś będzie chciał zrobić najprawdopodobniej. To pierwsza zagadka.
    To że firma zaczyna wspominać o szukaniu finansowania - to druga zagadka do momentu kiedy nie powiedzą jak chcą to zrobić.
    Spadki ceny akcji i domysły że to pod przejęcie lub pod nowy dodruk tanich akcji są tak samo prawdopodobne - to kolejna zagadka.
    I jeśli zarząd nie zacznie informować porządnie rynku o co tu chodzi, to na tej spółce można zagrać jedynie spekulacyjnie i to niezbyt dużą kwotą bo płynność jest słaba i kila tyś. złotych może spowodować spadek kursu o 15%.
    Inwestowanie w firmę z taką ilością zagadek i wiedzą że insajderzy pierwsi będą wiedzieli co i jak jest jak chodzenie po kruchym lodzie.
    Pytanie otwarte, czy ten co walił przez ostatnie pół roku to insajder był?
  • Re: kurs na dno. Autor: ~martin0 [94.254.174.*]
    Bardzo rozsądna opinia.Uważam,że właśnie NWZ i kolejny komunikat ze Spółki dadzą nam MERYTORYCZNA odpowiedź na nurtujące pytania akcjonariuszy.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Pesymista [31.1.213.*]
    Do końca tygodnia żegnamy na stałe 1 zł :( przynajmniej na okres 2-3 miesiecy
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Kruger [82.145.220.*]
    Pokaż mi choć jednego członka zarządu który wywala akcje i się bogaci. Jesteś w stanie to zrobić? To po co trujesz i jedziesz z tą samą gadka od kilku tygodni.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~ICO [78.8.118.*]
    Jak się ludziska zaczynają przekomarzać na forum to dobry znak do zakupów.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~ziolo [217.68.5.*]
    Mamy ubitą psychologiczną granicę na 1 zł. Do końca roku zostało 8 dni i jeśli jutro nie podadzą jakiś konkretnych informacji kurs poszybuje w dół. Pan Marek etapowo jest odsuwany od władzy w spółce i nie wiadomo jakie są tego przyczyny, czy osobiste czy mamy konflikt, czy woli może skupić się na projektach. Rynek jest bardzo perspektywistyczny a od sierpnia nie poinformowali o żadnym nowym kontrakcie. Patrząc na wykres to mamy podstawy do mocnego wybicia a z drugiej strony do kontynuowania trędu spadkowego. Do walnego bedzie pewnie przepychanie w okolicy 1 zł.
  • Re: kurs na dno. Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Moim zdaniem kluczowym staje się pytanie co może zrobić i co zrobi wcześniejszy prezes ze swoimi akcjami i czy musi oficjalnie informować jeżeli podejmuje jakieś działania ale nie sprzedaje oficjalnie akcji?
  • Re: kurs na dno. Autor: ~Kruger [89.67.133.*]
    Dnia 2016-12-20 o godz. 18:21 ~wilkołak napisał(a):
    > No i jak ujadacze kurs pieknie pikuje wzrost obrotow i to rekordowy zwiastuje kierunek poludniowy, ujadacze zaklinaja a papiery bogaci prezesi sappeers wywalaja.
    > > Martin ciebie naganiaczu dobrze pamiętam z depend, naganiales,pisales ze bedzie pieknie, ze 200mln dolcow spolka ma dostac od BoA i nawet byłeś na walnym i ze rozmawiales z prezesem a po walnym pierwszy wszystko wywaliles pisząc dalej iz będzie cudownie i gdzie jest depend, hmm po za giełda. I tu będzie tak samo.

NO i wskaz ktorego kolwiek prezesa...
[x]
LUKARDI 18,99% 0,43 2026-04-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.