myslalem ze spoleczka padła na c yce a tu prosze stado umoczonych.....jak pisałem 1,5 roku temu ze nic sie z tym nie stanie bo to s yf to dostawałem po glowie....dzieci nie wzrosnie...i to mysl przewodnia na nastepne miesiace
Pod tym nickiem nie pisałeś nic - na pewno. Mam dobrą pamięć. Może pod innym? Pod jakim? A może napisz dlaczego się o nas tak martwisz.? Poradzisz nam co mamy w tej sytuacji spółki zrobić ze swoimi akcjami??
To jednak jeszcze chyba istniej. Kurs idzie na 1 grosz. Lecz przeważnie zawsze na bankrutach jest tak, że odbija o 100 % w górę i tu upatruję swojej szansy. Chyba że już zatopią bankruta na Amen.
Zjechać trzeba z bankrutem na 1 grosz. I rzeczywiście z tego poziomu może być odbicie na 2 grosze, czyli aż o 100%. Lecz pojawia się problem?? Czy ktoś kupi za 2 grosze?? Tego nie wiem...
A może jednak coś się wydarzy, bo jakieś dziwne ruchy na papierze. Myślałem, że dokupię po 1 gr. ale widzę, że trzeba było brać po 6 gr. Szkoda, że nie ma tu już forumowicza o nicku dociekliwy. On ma najlepsze informacje. A jest ktoś z ulicy tutaj zemną? Bo wydaje mi się, że jestem sam.