• zal mi was oj bedzie ryk Autor: ~pajace [188.146.159.*]
    sd
  • Re: zal mi was oj bedzie ryk Autor: ~as [93.175.121.*]
    Na tych poziomach nie ma za wiele akcji. Kurs obsunął się z 3-4PLN po informacji o złożeniu wniosku o upadłość. Wniosek jest wycofany, wiec naturalnym jest powrót na poprzednie poziomy. Poza tym po drodze pojawiła się informacja o możliwej emisji, więc coś się zaczęło dziać w spółce, która była o krok od przepaści. Ciężko mówić w tym przypadku o jakimś ubieraniu. Ujadanie na forum niewiele da. Mi też byłoby szkoda, że nie kupiłem za 1 i nie sprzedam za 4 w zaledwie kilka/kilkanaście sesji..
  • Re: zal mi was oj bedzie ryk Autor: ~janusz [95.108.74.*]
    nie pisz nic do nieo bo on pisze tak na wielu forach, także olej sprawe

alma będzie jeszcze mocno szła do góry, obecna kapitalizacja to nieco ponad 15 mln zł!!!!

każde info będzie mocno nas ciąłło na północ
  • Re: zal mi was oj bedzie ryk Autor: ~obserwator [87.105.140.*]
    Dnia 2016-12-16 o godz. 10:06 ~as napisał(a):
    > Na tych poziomach nie ma za wiele akcji. Kurs obsunął się z 3-4PLN po informacji o złożeniu wniosku o upadłość. Wniosek jest wycofany, wiec naturalnym jest powrót na poprzednie poziomy. Poza tym po drodze pojawiła się informacja o możliwej emisji, więc coś się zaczęło dziać w spółce, która była o krok od przepaści. Ciężko mówić w tym przypadku o jakimś ubieraniu. Ujadanie na forum niewiele da. Mi też byłoby szkoda, że nie kupiłem za 1 i nie sprzedam za 4 w zaledwie kilka/kilkanaście sesji..

7 MIESIECY A JAKA RÓŻNICA

[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.