Na tych poziomach nie ma za wiele akcji. Kurs obsunął się z 3-4PLN po informacji o złożeniu wniosku o upadłość. Wniosek jest wycofany, wiec naturalnym jest powrót na poprzednie poziomy. Poza tym po drodze pojawiła się informacja o możliwej emisji, więc coś się zaczęło dziać w spółce, która była o krok od przepaści. Ciężko mówić w tym przypadku o jakimś ubieraniu. Ujadanie na forum niewiele da. Mi też byłoby szkoda, że nie kupiłem za 1 i nie sprzedam za 4 w zaledwie kilka/kilkanaście sesji..
Dnia 2016-12-16 o godz. 10:06 ~as napisał(a): > Na tych poziomach nie ma za wiele akcji. Kurs obsunął się z 3-4PLN po informacji o złożeniu wniosku o upadłość. Wniosek jest wycofany, wiec naturalnym jest powrót na poprzednie poziomy. Poza tym po drodze pojawiła się informacja o możliwej emisji, więc coś się zaczęło dziać w spółce, która była o krok od przepaści. Ciężko mówić w tym przypadku o jakimś ubieraniu. Ujadanie na forum niewiele da. Mi też byłoby szkoda, że nie kupiłem za 1 i nie sprzedam za 4 w zaledwie kilka/kilkanaście sesji..