• To kilka procent mamy za te info Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Auto Partner podpisał z Global One Automotive GmbH, WM SE i SSF Imported Auto Parts LLC umowę, na mocy której spółka przystąpiła do międzynarodowej grupy zakupowej - będzie ona dokonywała zakupów towarów będących przedmiotem oferty handlowej na korzystnych warunkach handlowych, podał Auto Partner.
    "W ocenie zarządu, dzięki zawartej umowie spółka uzyska dostęp do szerszej grupy światowych dostawców części zamiennych, pozyska know how, poszerzy swoją ofertę o nowe marki oraz uzyska silniejszą pozycję w negocjacjach z dostawcami, co powinno przełożyć się na zwiększenie marży brutto na wybranych grupach towarowych (dostawcach) do 3 pkt proc." - czytamy w komunikacie.
    Grupa GlobalOne to międzynarodowa firma na rynku dystrybucji części motoryzacyjnych. Grupa, stworzona przez niemiecką spółkę Wessels&Müller i amerykańskiego dystrybutora SSF, oferuje swoim członkom współpracę z największymi producentami części na świecie, podano również.
    W październiku br. Auto Partner podawał, że negocjuje przystąpienie do międzynarodowej grupy zakupowej.
    Grupa Auto Partner jest importerem i dystrybutorem części do samochodów osobowych i dostawczych. Współpracuje z blisko 150 dostawcami części zamiennych w obszarze tzw. rynku aftermarket, jak również dostawcami OEM z całego świata. Spółka jest notowana na GPW od czerwca 2016 r.
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~Alfons_Petarda [83.142.121.*]
    Lecimy!!! Północ!!!
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Przebijemy dzisiaj ten opór?
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: momotaro [81.190.151.*]
    Dzisiaj może nie ludzie nie przywykli jeszcze ze poziom 4 z kawałkiem to tanio jak chociażby idiota kolorowy wiatr który zamiast mózgu ma kreski:)
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~ja [77.79.254.*]
    tam kresek nawet nie ma. Ja mam kupione trochę taniej, ale też uważam, że promocja nadal trwa
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    No cóż, Panowie, niektórzy z was popełniają błąd, z którym i ja kiedyś miałem kłopot, zanim udało mi się go, że tak powiem wyplenić niczym chwast z grządki.
    To ,,przywiązanie,, !
    Tak identyfikujecie się z wybraną spółką, że wierzycie jedynie w nią i w nic innego, gdy tymczasem koło nosa przechodzą wam naprawdę znakomite okazje.
    To nie jest wasza spółka, nigdy nie była i nigdy nie będzie. Niech to do was wreszcie dotrze.
    Wy macie na niej zarobić, a gdy studnia wysycha, nawet na jakiś czas, nie gnuśnieć w miejscu, nie snuć nie wiadomo jakie przewidywania na przyszłość, ale szukać okazji.
    Tak jak wam napisałem, tak i się stało. Czy warto obecnie tu pozostać ? Moim zdaniem nie.
    Zapewne warto ten papier obserwować i jeśli nastąpi prawdziwe wybicie, do tego ruchu się przyłączyć.
    Cała seria dobrych wiadomości nie zdołała przełamać oporu. To powinno dawać do myślenia.
    ,,Długodystansowcy,, niech zakopują ten papier, ale w ten sposób kapitał nie pracuje a waszym obowiązkiem jest zarabianie !
    Życie jest zbyt krótkie, aby marnować okazje, które na dodatek znajdują się pod nogami.
    Zobaczcie co dzieje się z papierem, o którym tu wspominałem, kilka dni temu. Jak się okazało jedynie dwie osoby razem ze mną weszły w ten nowy papier. Warto zobaczyć, co się na nim stało przez te kilka zaledwie dni.
    Akcje zostały wzięte praktycznie na samiutkim dole, tym razem formacji odwracającej cały dotychczasowy trend.
    Już widzę następny inny zupełnie papier, gdzie przeprowadzany jest proces akumulacji.
    A wy sobie tu siedźcie i gadajcie. Tyle z tego gadania pożytku co i NIC.

Pozdrawiam
    kolorowy wiatr
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~ja [37.47.124.*]
    co ty pie.... jak nastąpi wybicie to będzie pozamiatane, tu wystarczy że jeden grubasek wciśnie enter i będzie 4,8
    Popatrz, a ja myślałem, że to TY jesteś grubasek, no to wciskaj i jazda....................
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~zz [87.207.57.*]
    niestety ale wszystkie dobre infa sa obecnie wykorzystane do sprzedazy papiera ,nie wyglada to dobrze ,jak grubas przestanie kupowac to podaz zadusi kurs a jak narazie podaz wygrywa
  • Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Podaż wygrywa? kurs jest prawie na szczycie notowań.....

Bardzo możliwe, że ktoś wychodzi z akcji bo ustawia zaporę w okolicach 4,43 ( nie podejrzewam, że to ktoś z dużych graczy )

Przy trendzie wzrostowym taka baza to prawdopodobieństwo silnego wybicia i dlatego Kolorowy tak obserwuję tą spółkę.

Aktualnie 4,41

Ciekawe jak rozegrają końcówkę trzech wiedźm?

• Re: To kilka procent mamy za te info Autor: ~michalus [188.146.74.*]
    do kolorowego w....
    czytam twoje posty i dziwie się że Ci się chce tu być, opluwany, wyśmiewny, obrzucany różnymi obelgami, a Ty jak kapitan na Tytaniku na mostku, do końca, ąż ta beznadziejna spółka ,,zatonie". Odpuść sobie, szkoda twojego zdrowia, głownie psychicznego
    napisałeś:
    ,,Już widzę następny inny zupełnie papier, gdzie przeprowadzany jest proces akumulacji.
    A wy sobie tu siedźcie i gadajcie. Tyle z tego gadania pożytku co i NIC."

Posłuchaj samego siebie i zrób to o czym mówisz, czyli idź tam, będziesz tam szczęśliwy, czego szczerze Ci życzę.
    Jak pójdę, to fryzjer się zmartwi i jego koledzy i zaczną mnie szukać gdzie indziej a tak............. to karuzela nadal się kręci.
    Nie musisz mnie przecież czytać, mamy wolny kraj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AUTOPARTN -4,38% 24,00 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.