pełna zgoda - niedawna wypowiedź "strażaka" o ratowaniu płonącego domu tylko mnie w tym upewnia. zawsze jak brzoska się wypowiada, jest się czego obawiać, z najstarsza zasada mówi, że jak się czemuś kilkukrotnie zaprzecza, to jest to podejrzane wielce!!!
Powyższe posty to jak mówienie: "jak pięknie pada śnieg" w połowie lipca. Każda firma ma swoje lepsze i gorsze chwile, bezpieczne i ryzykowne projekty, które w razie niepowodzenia trzeba zaorać. Nie wiem skąd ta panika. Na dobrą sprawę lekkie spadki są od kilku dni, co jest naturalne na kreskach. Teraz trwa szuranie po dnie, aby odbić się w kierunku 40 zł. Podejrzewam, że informacje o dobrej sprzedaży w grudniu spowodują przekroczenie 40 zł i jesteśmy w domu.
nie bylbym tego taki pewny kolego. widze , ze jestes na spolce od niedawna pewnie kupowales po na mocnym spadku we wtorek i probujesz zaklinac rzeczywistosc.. ja obserwuje spolke od ponad 1,5 roku od pol jestem dosc akcjonariuszem. powiem jedno od kilku sesji widac mocna dystrybucje i faktem jest , ze mnie te artykuly mi tez smierdza. ale dlugoterminowy pakeit trzymam trzymam sie zasdad iczekam na kolejne raporty daje im czas na poprawienie rentownosci do konca pryszlego roku . spekulacyjne beda na pewno mocne ruchy a ta konsolidacja jeszcze moze potrwac bardzo dlugo co bedzie rajem dla spekulantow i traderow. sam korzystam. jak to mawia buffecik czas jest sprzymierzencem dobrego przedsiebiorstwa i wrogiem zlego. zobcyzmy jak bedzie w przypadku integera
Z grubsza zgadzam się wnioskami, trochę mniej z diagnozą. Myślę, że biznes się obroni + spodziewam się na przełomie roku ciekawej decyzji cenotwórczej zwiazanej z trwającym przeglądem opcji strategicznych.
A ja jak kupuje przez internet to zawsze wybieram Inpost .Lubię tą formę odbioru przesyłem . Nie muszę czekać na kuriera lub osobiście odbierać na poczcie bo listonosz jeździ do południa w czasie mojej pracy . Reasumując uważam że Integer sie obroni
dlugoterminowy trend spadkowy zejscie ponizej ostatniego dolka czyli 23 zl. Wiecej widze szans na bankructwo mysle ze tylko przejecie moze go uratowac..
święta dziadów wykończą będzie ful przesyłek a nie będzie miejsca w paczkomatach i braknie im furgonetek stojących całymi dniami :) ogólnie masakra a święta są raz do roku pózniej po tysiącach reklamacji nikt już nie będzie wysyłał paczek i tyle w temacie
Miały być paczkomaty a są paczkowozy zardzewiałe i brudne z uwalonymi paczkami i spoconymi kurierami wydającymi paczki na mrozie na podpis na kartce. Ot nowoczesność. Szczyt innowacji panie Brzoska, coś jak listy z sądu w warzywniaku.
Uratować - to za duże słowo. Co nie zmienia faktu, że Brzozka nie kryje się z tym, że szuka inwestora strategicznego. A to dobra się wiadomość dla akcjonariuszy, bo nie sprzeda poniżej 50 zł za akcję. M. in. dlatego wciąż ma na pokładzie trzy fundusze.