A co jest w tym dobrego?Boloby dobrze,gdyby PinoKKio siedzial w celi i cala RN,oddalby jakies 80mln a liczba sklepów bylBy w okolicach 400,tyle w temacie
TAK TAK wysokość dzisiejszych obrotów i ilość transakcji w dniu dzisiejszym na pewno o tym świadczą !!!, ty chyba jakiś nie rozgarnięty jesteś. Wszelkie ruchy poprzedniego i obecnego zarządu są tak prowadzone , aby dla prokuratury nie było nic tu "jasne", a jak najbardziej zagmatwane - dalej kolego twiedzę, że to jest KONIEC !
PS - TU NAWET 15 GR DO KOŃCA ROKU NIE BĘDZIE A CO DOPIERO 40 GR , KTÓRE TU LUDZISKĄ OBIECAŁEŚ
Dnia 2016-12-15 o godz. 11:54 ~awatar napisał(a): > TAK TAK wysokość dzisiejszych obrotów i ilość transakcji w dniu dzisiejszym na pewno o tym świadczą !!!, ty chyba jakiś nie rozgarnięty jesteś. Wszelkie ruchy poprzedniego i obecnego zarządu są tak prowadzone , aby dla prokuratury nie było nic tu "jasne", a jak najbardziej zagmatwane - dalej kolego twiedzę, że to jest KONIEC ! > > PS - TU NAWET 15 GR DO KOŃCA ROKU NIE BĘDZIE A CO DOPIERO 40 GR , KTÓRE TU LUDZISKĄ OBIECAŁEŚ
Nie będę polemizował na temat rozgarnięcia twojego czy mojego. Ale ponieważ piszesz tuż pod moim wpisem więc rozumie że obietnica o której piszesz w poście miała dotyczyć mnie. W którym to miejscu niby wspominałem coś o kursie akcji. Proszę o chociaż o link z podobną sugestią z mojej strony .
Czekam na link. Jeżeli piszesz coś i przypinasz łatkę to miej na tyle cywilnej odwagi i wklej chociaż link z którego snujesz takie inwektywy. Nie zachowuj się jak STRUŚ.
Dnia 2016-12-15 o godz. 23:04 ~ar napisał(a): > Dyskurs z Panem jest jałowy, dużo bzdur, znikoma wiedza, zero konkretów, wysoki poziom irytacji, szkoda czasu > żegnam